Honlapra_23

Projektmenedzser - InfoNet System Kft.

Cégünk, az InfoNet System Kft. budapesti székhellyel rendelkezik, de a munkavégzés nagyrészt home-office keretében, valamint Szegedhez közeli településen, irodában történik.

Partnereink olyan magyarországi KKV-k, akik különféle állami és EU-s pályázatok keretében külpiacra jutási támogató forrásokat nyertek. A projektjeik során végigkísérjük őket a pályázati kiírásoknak megfelelő vállalások teljesítésében. Kezdve a megfelelő magyar kiállításszervező partner kiválasztásával. Majd segítséget nyújtunk az adott pályázati kiírásnak megfelelő dokumentáicók, szakmai és pénzügyi beszámolók elkészítésében. Igény esetén a külföldi rendezvényen való megjelenést személyes jelenléttel is segítjük.


A fenti feladatokban való részvételként ajánljuk fel a szakmai gyakorlat teljesítését. Fontos, hogy precíz, megbízható jelentkezőket várunk, akik esetlegesen nem riadnak vissza rövidebb távú külföldi kiutazástól sem. A munkavégzés rugalmas helyszínei miatt jogosítvány feltétele a jelentkezésnek, valamint legalább egy idegen nyelven a magabiztos, gördülékeny kommunikáció (első sorban angol, német, szerb, román, szlovák, cseh nyelveken).


Jelentkezők bemutatkozó levelét várjuk az infosystemhungary@gmail.com e-mailcímen.


Cégünkről bővebb információ a www.inskft.hu weboldalon található.

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a tavaszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő április 11.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!

honlapra_3.

Ezúton meghívunk Titeket 2024. április 25-én egy irodalátogatásra a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának budapesti irodájába az ExxonMobil Hungary Kft-hez. Megismerhetitek, hogyan zajlik egy átlagos irodai munkanap egy közel sem átlagos munkakörnyezetben és egy ebédre is a vendégeink vagytok!

Februari_hirlevel

Gyakornoki pozíciók, álláslehetőségek, versenylehetőségek, mentorprogram. Mindez csak ízelőítő a februári hírlevélből. Kattints a részletekért!


Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3