Honlapra_8

Mérnök gyakornok - Givaudan

Csatlakozz hozzánk és ünnepeljük együtt az élet szépségét. Alkossunk egy boldogabb és egészségesebb világot a természet megóvásával. Figyelmességgel és megértéssel, hozzunk létre közösen élelmiszeripari innovációkat, egyedi ihletésű illatokat és szépségápolási megoldásokat.

Sokat és sokaktól tanulhatsz: világszerte több mint 16 000 munkatársunkkal közösen fedezhetsz fel új ötleteket, és valósíthatod meg céljaidat. Merülj el változatos, rugalmas és ösztönző világunkban! Ismerd meg kiváló szakembereinket, akik partnereid, támogatóid lesznek, és az oldalukon hatékonyan fejlesztheted készségeidet. Energiáddal, kreativitásoddal és eltökéltségeddel minden nap hozzájárulhatsz a jövőnk alakításához, emberek milliárdjai számára hozva pozitív változást. Mindaz, ami vagy, gazdagabbá teszi világunkat. Mi együtt vagyunk a Givaudan. Human by nature.


Gyakornok (Mérnökség) Makón – Ez lesz a következő pozíciód?


Gyakornokként multinacionális környezetben lesz lehetőséged tapasztalatot szerezni és tanulni a mérnökség szakembereitől.

Technikai segítséget fogsz nyújtani a gyári projektekkel kapcsolatos tevékenységekhez.

Érdekelne? Ez jó lehetőség lehet számodra!

 

Feladataid ebben a pozícióban az alábbiak lesznek:

 

• Támogatás: Támogatni fogja a projektmenedzser és projekt mérnökök munkáját a berendezések tervezésében, üzembe helyezésében és annak karbantartási rendszerének kialakításában, biztosítva azt, hogy a projektek határidőre elkészüljenek.

• Dokumentációkészítés: A szükséges műszaki dokumentációk létrehozása, naprakészen tartása és karbantartása a projekt élettartama alatt. Különféle műszaki rajzok készítése. Közreműködés a hatósági engedélyeztetés folyamatában.

• Felelősség: Felelős leszel különböző projektek magas színvonalú megvalósításáért és annak sikeres üzembe helyezéséért, karbantartási folyamatának kialakításáért, továbbá a berendezésekkel kapcsolatos dokumentáció kidolgozásáért.

• Kommunikáció: Magyarul a projekt csapat és a társosztályok tagjaival, valamint a beszállítókkal, illetve angolul a regionális és globális szakértőkkel illetve külföldi beszállítókkal.


Te?


Szeretnél fejlődni és hatással lenni a saját környezetedre? Szeretnél egy olyan kultúrában fejlődni, ahol egy kreatív csapat környezetben tudod kifejezni magad? Szeretnél ugyanolyan szenvedélyes csapattal együttműködni és tanulni, mint amilyen te is vagy? Akkor gyere és csatlakozz hozzánk – légy hatással a környezetedre!


Elvárások:


• Mérnöki diploma (gépészmérnök, villamossági mérnök, mechatronikai mérnök)

• Előnyként értékeljük az élelmiszeriparban szerzett tapasztalatot

• Folyékony magyar nyelvtudás és társalgási szintű angol nyelvtudás (szóban és írásban)

• Előnyként értékeljük az SAP és a TPM ismeretét

• Határidők betartása és önálló munkavégzésre való hajlandóság

• Vevőközpontúság

• Jó kommunikációs képesség

• Döntési képesség


A Givaudannál hozzájárulsz azokhoz a nagyszerű ízekhez és illatokhoz, amelyek megérintik az emberek életét.

Inspiráló csapatmunka-kultúrában dolgozol – amelyben kibontakozhatsz, együttműködhetsz különböző szakterületekről, régiókból és üzletágakból érkező más tehetséges és lelkes emberekkel, illetve tanulhatsz tőlük.

Mindaz, ami vagy, gazdagabbá teszi világunkat.

A sokszínűség elősegíti az innovációt és szorosabb kapcsolatokat hoz létre munkavállalóinkkal, vevőinkkel és partnereinkkel.

A Givaudan magáénak vallja a sokszínűséget és elkötelezett egy olyan befogadó környezet létrehozása iránt, amelyben mindenki hatással van világunkra.


Jelentkezés: https://jobs.givaudan.com/job/Gyakornok-%28M%C3%A9rn%C3%B6ks%C3%A9g%29/951795801/

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a tavaszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő április 11.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!

honlapra_3.

Ezúton meghívunk Titeket 2024. április 25-én egy irodalátogatásra a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának budapesti irodájába az ExxonMobil Hungary Kft-hez. Megismerhetitek, hogyan zajlik egy átlagos irodai munkanap egy közel sem átlagos munkakörnyezetben és egy ebédre is a vendégeink vagytok!

Februari_hirlevel

Gyakornoki pozíciók, álláslehetőségek, versenylehetőségek, mentorprogram. Mindez csak ízelőítő a februári hírlevélből. Kattints a részletekért!


Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3