GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep

Könyvvizsgáló gyakornok - PKF Kft.

Ha számvitelt tanulsz és már a tanulmányaid során szeretnél hasznos tapasztalatot szerezni nemzetközi ügyfelekkel, akkor olvass tovább! Számviteli szolgáltatásokat nyújtó, 15 fős támogató szellemű csapathoz csatlakozhatsz, ahol innovatív könyvvizsgálati megoldásokkal találkozhatsz és megismerheted a szakma alapjait. Tapasztalt könyvvizsgálóktól tanulva napról napra fejlődhetsz, valódi gyakorlati tudást adnak át!

CÉGBEMUTATÓ


A PKF egy független tanácsadó irodákból álló nemzetközi hálózat, melynek hazai képviselete számviteli szolgáltatásokat nyújt főként nemzetközi cégeknek és vezető magyar nagyvállalatoknak. Gyakorlatias, megoldás orientált megközelítéssel dolgoznak, céljuk, hogy segítsenek ügyfeleiknek eligazodni a komplex kérdésekben is egyszerűen, nem engedve kompromisszumot a szolgáltatás minőségéből.


FELADATOK


• A könyvvizsgálati ügyfelek szerződéseinek előkészítése, ügyfél és számlázási adatok karbantartása, a beérkezett anyagok nyomon követése és az utómunkálatok elvégzése segít átlátni az összefüggéseket.

• A könyvvizsgálati munkatársak adminisztratív támogatása során beleleshetsz a szakma alapjaiba, megismerheted a tapasztalt munkatársakat és munkamódszereiket.


ELVÁRÁSOK


• Nappali tagozatos hallgatói jogviszony preferáltan közgazdasági vagy számviteli területen.

• Nyitottság az elméleti tudásodat gyakorlati alkalmazására.

• Excel felhasználói szintű ismerete.

• Alapszintű angol nyelvtudás írásban. Az ügyfelekkel történő kapcsolattartás angolul a seniorok feladata, de jó, ha megérted, miről is szól az egyeztetés.


MUNKAIDŐ


• Heti min. 30 óra rugalmas beosztással.

• Hétfő-kedd-szerda irodai jelenlét (Budapest II.)


AMIT KÍNÁLUNK


Saját mentort kaphatsz, akihez mindig fordulhatsz, ha elakadsz egy kérdésben, ő segít eligazodni a szakmai útvesztőkben és nem engedi el a kezed a betanulás időszaka után sem.

Fejlődési lehetőséget kínálnak: tudásszintnek megfelelően bevonásra kerülhetsz bizonyos egyszerűbb könyvvizsgálati munkákba (pl. leltározás, dokumentációk egyeztetése stb.).

Home office lehetőség, előzetes beosztás alapján.

• A csapat jókedvű, támogató és összetartó.


JELENTKEZÉS MÓDJA


• Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a lehetőség, ne habozz, jelentkezz!

• Kattints a linkre, add meg az elérhetőségedet, töltsd fel az önéletrajzodat, és hamarosan felveszik veled a kapcsolatot: https://pkf.bamboohr.com/careers/49 

• Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 14.

• Kérdés esetén keresd bátran a PKF HR képviseletét: Berczi Annamária, berczi.annamaria@pkf.hu 


Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a tavaszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő április 11.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!

honlapra_3.

Ezúton meghívunk Titeket 2024. április 25-én egy irodalátogatásra a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának budapesti irodájába az ExxonMobil Hungary Kft-hez. Megismerhetitek, hogyan zajlik egy átlagos irodai munkanap egy közel sem átlagos munkakörnyezetben és egy ebédre is a vendégeink vagytok!

Februari_hirlevel

Gyakornoki pozíciók, álláslehetőségek, versenylehetőségek, mentorprogram. Mindez csak ízelőítő a februári hírlevélből. Kattints a részletekért!


Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3