Honlapra_20

Junior kiállításszervező /gyakornok - Mac-Line Hungary Kft.

A Mac-Line Hungary Kft. junior kiállításszervező gyakornokot keres. Ha érdekel a kiállíásszervezés, szeretsz utazni, de az irodai feladatok sem állnak messze tőled, akkor itt a helyed:

Feladatleírás:


  • (a felsorolt feladatokban asszisztensként való közreműködés)
  • magyar cégek külföldi kiállításokon történő megjelenésének elősegítése – egyeztetés külföldi vásárközpontokkal
  • külföldi kiállításokra készülő cégek számára segítségnyújtás az előkészületekben (területbérlet, stand kivitelezés egyeztetése, szükség esetén szállásfoglalás és utazás koordinálása)
  • stand üzemeltetéshez szükséges anyagok beszerzése (standellátmány – műanyag poharak, szalvéták, kávé, ásványvíz stb.)
  • külföldi kiállításokon helyszíni feladatok ellátása – stand üzemeltetése


Munkavégzés helye:


  • irodai feladatok ellátása, heti 3-4 alkalommal Röszkén, 1-2 alkalommal home-office keretében (összesen heti 5 munkanap)
  • rendezvényekre való kiutazás – elősorban a környező országok vásárközpontjaiba (egy alkalommal 3-6 napos ott-tartózkodás, a szakmai gyakorlat ideje alatt 2-3 alkalommal)

Várjuk magyarul anyanyelvi szinten beszélő hallgatók jelentkezését, akik legalább egy idegen nyelven is társalgási szinten kommunikálnak (szerb, román nyelvtudás előny lehet) és vezetői engedéllyel rendelkeznek!


Jelentkezés módja:


bemutatkozó levél küldése az office@macline.hu e-mailcímre, „SZTE kötelező szakmai gyakorlat” tárgy megjelölésével.

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a tavaszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő április 11.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!

honlapra_3.

Ezúton meghívunk Titeket 2024. április 25-én egy irodalátogatásra a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának budapesti irodájába az ExxonMobil Hungary Kft-hez. Megismerhetitek, hogyan zajlik egy átlagos irodai munkanap egy közel sem átlagos munkakörnyezetben és egy ebédre is a vendégeink vagytok!

Februari_hirlevel

Gyakornoki pozíciók, álláslehetőségek, versenylehetőségek, mentorprogram. Mindez csak ízelőítő a februári hírlevélből. Kattints a részletekért!


Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3