honlapra_3._21

Gyakornoki program - Political Capital

A Political Capital gyakornoki programot hirdet a 2024-es évre. A programra a politikai elemzés és kutatás iránt érdeklődő – elsősorban társadalomtudományi területen tanuló – hallgatók jelentkezését várjuk, akik alapos ismeretekkel rendelkeznek az 1990 utáni magyar politikai rendszerről, és a napi közéleti híreket is rendszeresen figyelemmel kísérik

A turnusok hossza 12, illetve 5-6 hét, a heti elfoglaltság 16-20 óra. A gyakornoki program során lehetőség nyílik bekapcsolódni a PC kutatási projektjeibe, valamint részt venni az általunk szervezett rendezvényeken. Ezeken felül a gyakornokok háttéranyagok és elemzések készítésével, adatbázisok építésével is hozzájárulnak a mindennapi munkánkhoz. Így versenyképes tudást és tapasztalatot szerezhetnek, amely segíti szakmai orientációjukat és növeli elhelyezkedési esélyeiket. A gyakornoki program választhatóan tisztán online, vagy hibrid (egyes napokon online, más napokon személyes irodai jelenléttel) rendszerben is teljesíthető.

Az általános mellett egy specifikus gyakornoki pozíciót is meghirdetünk.


Erre olyanok jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek a Magyarországon és a környező országokban megfigyelhető dezinformáció és autoriter befolyás iránt. Tematikus gyakornokunk a munkaideje nagyobb részében ezzel a területtel foglalkozik majd.


A beérkezett CV-k és motivációs levelek alapján online interjúkra kerül sor. A kiválasztás során előnyt jelent a jó fogalmazási készség, az elemző látásmód és az angol nyelvtudás.

A jelentkezők önéletrajzát és motivációs levelét a hr@politicalcapital.hu e-mail címre várjuk, 2024. január 18-án éjfélig.


Az EU 2016/679. rendeletével összhangban a gyakornoki programunkra pályázók által rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat (motivációs levél, önéletrajz) kizárólag a pályázókkal való kapcsolattartásra használjuk, és csak a gyakornoki pozíció betöltéséhez kapcsolódóan tároljuk. Személyes adatokat harmadik félnek nem adunk át, azokat a kiválasztási folyamat ideje alatt, de legfeljebb a beérkezéstől számított 30 napig tároljuk, azt követően a jelentkezők személyes adatai megsemmisítésre kerülnek.

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a tavaszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő április 11.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!

honlapra_3.

Ezúton meghívunk Titeket 2024. április 25-én egy irodalátogatásra a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának budapesti irodájába az ExxonMobil Hungary Kft-hez. Megismerhetitek, hogyan zajlik egy átlagos irodai munkanap egy közel sem átlagos munkakörnyezetben és egy ebédre is a vendégeink vagytok!

Februari_hirlevel

Gyakornoki pozíciók, álláslehetőségek, versenylehetőségek, mentorprogram. Mindez csak ízelőítő a februári hírlevélből. Kattints a részletekért!


Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3