1170_430_honlap_44

Informatikai Gyakornoki Program - Morgan Stanley

A Gyakornoki Program során szoftverfejlesztési tudásodat fejlesztheted úgy, hogy az érdeklődésednek megfelelően többféle terület közül választhatsz. Emellett olyan további képzési lehetőségekkel találkozol, mint a Morgan Stanley-t és az informatika részleget megismertető tréningek, Mentor Program, Szakmai és készségfejlesztő ismeretek.


Amit kínálunk:


• Támogató, nemzetközi csapatot

• Folyamatos fejlődési és képzési lehetőséget

• A vállalat illetve a budapesti iroda sikeres működésében valamint céges eseményein való részvételt

• Lehetőséget a teljes munkaidős Informatikai Frissdiplomás Programban való részvételre a Gyakornoki Program sikeresen teljesítése valamint a diplomázást követően

Feladataid:

• Különféle területek valamint számos technológia megismerése és használata az alábbi területek egyikén keresztül, választásod szerint:

• Alkalmazásfejlesztési irány: Java, C++, Perl, .NET, C#, hálózatok, adatbázisok, Linux/Unix, Windows, hardware, middleware, software menedzsment és adminisztráció, az automatizálásban való részvétel

• Infrastruktúra irány: Lehetőséget kapsz különféle területek, technológiák - C#, typescript, Angular, Poweshell, Python, REST, video streaming, továbbá az agilis módszertan megismerésére, elsajátítására,


Elvárások:


• Folyamatban lévő tanulmányaid vannak (B.Sc./M.Sc.) informatikai, mérnöki, fizika vagy hasonló területen

• Jó a problémamegoldó és a kommunikációs készséged, szereted a csapatmunkát

• Minimum középszinten kommunikálsz angolul szóban és írásban

• Legalább egy objektum orientált programnyelv: Java, C++, C# vagy .NET. vagy scriptnyelvek (PowerShell, Perl vagy Python) ismeretével bírsz:

• Felhasználói szinten, magabiztosan kezeled a Windows vagy Linux/Unix operációs rendszereket


Jelentkezés:


Ha érdeklődsz a fentebbi pozíció iránt, ezen a linken tudsz jelentkezni angol nyelvű önéletrajzod beküldésével.


Rólunk:


A Morgan Stanley a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltató cége, amely teljeskörű és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek befektetési, banki, értékpapír-kereskedelmi és befektetés-menedzsment területen.

A Morgan Stanley budapesti irodája 2006-ban egy 30 fős matematikai

modellező részleggel nyitotta meg kapuit, és az elmúlt tizenöt évben a Morgan Stanley globális hálózatának fontos, mintegy 2000 kiváló szakembert foglalkoztató technológiai és analitikai központjává vált. A munkatársak közel fele informatikával – főként a bank működéséhez szükséges infrastruktúra- és alkalmazásfejlesztéssel – foglalkozik, de jelentős a pénzügyi, kockázatelemző, matematikai modellező, valamint az operációs és a jogi dokumentációs részlegeken dolgozók száma is.

A munkavégzés feltételeinek rugalmasságával kapcsolatos kérdésekkel fordulj bátran HR-es kollégáinkhoz. A Morgan Stanley-nél fontosnak tartjuk, hogy a megfelelő rugalmasság biztostásával dolgozóinknak nagyobb szabadságot adjunk.

A Morgan Stanley elkötelezetten alkalmazza az egyenlő bánásmód elvét. Célunk, hogy támogató és befogadó munkakörnyezetet teremtsünk, amelyben mindenki a lehető legjobban tud dolgozni. Kollégáink változatos háttérrel és tapasztalatokkal érkeznek hozzánk, ami sokszínűségünk alapját adja. Ennek fenntartására figyelmet fordítunk a toborzás, a karrierfejlesztés és a munkahelyi környezet aktív alakítása során.

Friss hírek

Friss hírek RSS

Honlapra_2_73

Van egy jó ötleted a műanyaghasználat vagy műanyag alapanyag újragondolására? Akkor a Startup Plastic Surgery 2022 program neked szól! Olyan startup ötleteknek segítünk megvalósulni 4 hónap alatt, amelyek megoldást nyújtanak a műanyag által okozott környezeti és egészségügyi kihívásokra.

Nevtelen_terv_39

Vajon ki a legvonzóbb cég a fiatalok számára 2022-ben? Döntsd el TE!

Nevtelen_terv_35

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megrendezésre kerül a XIV. Nagy Egyetemi Véradás, ahol újra szeretnénk önzetlen segítségét kérni.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3