1170_430_honlap_44

Informatikai Gyakornoki Program - Morgan Stanley

A Gyakornoki Program során szoftverfejlesztési tudásodat fejlesztheted úgy, hogy az érdeklődésednek megfelelően többféle terület közül választhatsz. Emellett olyan további képzési lehetőségekkel találkozol, mint a Morgan Stanley-t és az informatika részleget megismertető tréningek, Mentor Program, Szakmai és készségfejlesztő ismeretek.


Amit kínálunk:


• Támogató, nemzetközi csapatot

• Folyamatos fejlődési és képzési lehetőséget

• A vállalat illetve a budapesti iroda sikeres működésében valamint céges eseményein való részvételt

• Lehetőséget a teljes munkaidős Informatikai Frissdiplomás Programban való részvételre a Gyakornoki Program sikeresen teljesítése valamint a diplomázást követően

Feladataid:

• Különféle területek valamint számos technológia megismerése és használata az alábbi területek egyikén keresztül, választásod szerint:

• Alkalmazásfejlesztési irány: Java, C++, Perl, .NET, C#, hálózatok, adatbázisok, Linux/Unix, Windows, hardware, middleware, software menedzsment és adminisztráció, az automatizálásban való részvétel

• Infrastruktúra irány: Lehetőséget kapsz különféle területek, technológiák - C#, typescript, Angular, Poweshell, Python, REST, video streaming, továbbá az agilis módszertan megismerésére, elsajátítására,


Elvárások:


• Folyamatban lévő tanulmányaid vannak (B.Sc./M.Sc.) informatikai, mérnöki, fizika vagy hasonló területen

• Jó a problémamegoldó és a kommunikációs készséged, szereted a csapatmunkát

• Minimum középszinten kommunikálsz angolul szóban és írásban

• Legalább egy objektum orientált programnyelv: Java, C++, C# vagy .NET. vagy scriptnyelvek (PowerShell, Perl vagy Python) ismeretével bírsz:

• Felhasználói szinten, magabiztosan kezeled a Windows vagy Linux/Unix operációs rendszereket


Jelentkezés:


Ha érdeklődsz a fentebbi pozíció iránt, ezen a linken tudsz jelentkezni angol nyelvű önéletrajzod beküldésével.


Rólunk:


A Morgan Stanley a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltató cége, amely teljeskörű és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek befektetési, banki, értékpapír-kereskedelmi és befektetés-menedzsment területen.

A Morgan Stanley budapesti irodája 2006-ban egy 30 fős matematikai

modellező részleggel nyitotta meg kapuit, és az elmúlt tizenöt évben a Morgan Stanley globális hálózatának fontos, mintegy 2000 kiváló szakembert foglalkoztató technológiai és analitikai központjává vált. A munkatársak közel fele informatikával – főként a bank működéséhez szükséges infrastruktúra- és alkalmazásfejlesztéssel – foglalkozik, de jelentős a pénzügyi, kockázatelemző, matematikai modellező, valamint az operációs és a jogi dokumentációs részlegeken dolgozók száma is.

A munkavégzés feltételeinek rugalmasságával kapcsolatos kérdésekkel fordulj bátran HR-es kollégáinkhoz. A Morgan Stanley-nél fontosnak tartjuk, hogy a megfelelő rugalmasság biztostásával dolgozóinknak nagyobb szabadságot adjunk.

A Morgan Stanley elkötelezetten alkalmazza az egyenlő bánásmód elvét. Célunk, hogy támogató és befogadó munkakörnyezetet teremtsünk, amelyben mindenki a lehető legjobban tud dolgozni. Kollégáink változatos háttérrel és tapasztalatokkal érkeznek hozzánk, ami sokszínűségünk alapját adja. Ennek fenntartására figyelmet fordítunk a toborzás, a karrierfejlesztés és a munkahelyi környezet aktív alakítása során.

Friss hírek

Friss hírek RSS

honlapra_3._6

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból világszerte az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta a Meló-Diák Hálózattal együttműködve biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre. Táborainkat rendszeresen látogatjuk mi is, mind az amerikai és mind a budapesti irodából!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Céges partnereink jobbnál jobb lehetőségekkel várnak Téged is novemberben! Próbainterjú, céglátogatás, nyílt nap vagy gyakornoki ajánlat iránt érdeklődsz? Akkor ne felejts el beleolvasni az októberi hírlevélbe!

honlapra_3._5

Frissdiplomás lehetőségek, csak Neked! Az ország legjobb cégeinek programjait válogattuk össze, ügyelve a sokszínűségre. Ha közel vagy a diplomázáshoz, ha fejlesztenéd magad, ha szeretnéd a tudásodat valós projektekbe fektetni, itt az idő - vágj bele! Ne csüggedj, ha épp nincs jelentkezési időszak - mentsd el későbbre!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3