Diákok műsora az egyetemről

Egyetemi hallgatók készítenek tévés műsor sorozatot az egyetemről fiataloknak és egykor volt fiataloknak. Ez a SzemeSZTEr, melynek legújabb adását április 17-én 20 órától tűzi műsorra a VTV Szeged.

Open Forumon jártak, Nobel-díjasokkal találkoztak a SzemeSZTEr tévéműsor készítői. A sorozat legfrissebb adásában bemutatnak egy Jean-Michel Jarre nyomán haladó szegedi formációt, a KoleSZTErin című rovatukban pedig újabb finom és olcsó ételt készítenek el, és a receptet is elárulják, majd a JATE Borklubban finom nedűt kortyolva itókát is ajánlanak. A VTV Szeged műsorán a SzemeSZTEr című egyetemi magazin április 17-én este 8 órától új adással jelentkezik.

 


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták

Iszak KrisztianIszak Krisztián – BTK, szociológia

Egyáltalán nem bántam meg, hogy a Szegedi Tudományegyetemre jelentkeztem, ugyanis a képzés itt sokkal gyakorlatiasabb, mint más egyetemeken. Minden tavasszal részt kell vennünk élesben egy kérdőíves kutatásban, ami a Szeged Studies nevet viseli. Így saját bőrünkön tapasztalhatjuk meg a szakma szépségeit, és hogy mennyi és milyen munka áll egy komplett kutatás lebonyolításában, kivitelezésében. Úgy gondolom, ezáltal egy igazán gyakorlatias tudást kapunk meg.







Marx_Eva_felveteliMarx Éva - BTK, magyar

Elsőéves hallgatóként nincs még sok tapasztalatom, de azt már ennyi idő után is elmondhatom, hogy nagyon elégedett vagyok az egyetemmel. A közvetlen tanárok, szakmai felkészültségük, a gazdag könyvtári állomány, a színes kulturális programok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a végzéskor ne csak elismert diplomát kapjak, hanem az egyetemi éveket hasznosan is töltsem.


További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *