SZTEhetség-tréningek

Stresszkezelés, pályázatírás, csoportvezetés és élménypedagógia – ingyenesen

Tréningeket tart tagjainak vezetői kompetenciák, stresszkezelés, csoportszerepek és pályázatírás területén a Szegedi Tudomnyegyetem Tehetségpont. A novemberi programok ingyenesek, ám regisztrációhoz kötöttek. 

Az SZTE Tehetségpont novemberben négy tréninget is szervez tagjai számára a Tanulmányi és Információs Központban (TIK). A részvétel minden esetben ingyenes, ám előzetes regisztrációhoz kötött.

Az első, egynapos Pályázatírási alapismeretek című képzést november 19-én tartották. A résztvevők itt megismerkedhettek a projecttervezés és ütemezés kulcsfogalmaival, illetve feladatival, továbbá a szükségletfelmérés és költségkalkuláció módszereivel.

A Csoportszerepek élménypedagógiai gyakorlatok tükrében címet viseli a második, a november 21-i képzés: a jelentkezők kipróbálhatják, milyen csoportszerepek komfortosak vagy éppen kényelmetlenek számukra vicces és elgondolkodtató feladatokon keresztül. A november 22-i Stresszfaktorok és stresszkezelési technikák nevű tréning résztvevői saját aktivitásukat felhasználva fejleszthetik önismeretüket, sőt, megtanulhatják, hogyan növelhetik tűrőképességüket és teljesítményüket.

A november 25-i Vezetői kompetenciák és csoportvezetési készségek fejlesztése tréningen pedig a részvevők segítséget kapnak az egyéni kompetenciák feltérképezésében, de megismerkedhetnek a csoportdinamikával és a csoportfolyamatokkal is. A vezető szerep iránt érdeklődők november 22-ig jelentkezhetnek a szintén egynapos képzésre.

Az SZTE Tehetségpont tagjai mind a négy tréningen ingyenes részt vehetnek, ha előzetesen regisztrálnak a http://www.sztehetseg.hu/ internetes oldalon. További információk az info@sztehetseg.hu e-mail címen vagy a 0662/544-696-os telefonszámon kérhetők.

 

 


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták

Csaszar_Dorina-kicsiCsászár Dorina – BTK, kommunikáció-és médiatudomány MA

Szegediként evidens választás volt a Szegedi Tudományegyetem, mivel erősen kötődök a városhoz. Itt él a családom, a barátaim, a párom. Nem mellesleg az SZTE-nek olyan hírneve, képzési kínálata van, ami miatt megéri ide jelentkezni. Számomra itt van a legjobb specializáció a Kommunikáció-és médiatudomány szakon a többi egyetemhez képest, ezért is választottam az SZTE-t.


ondrik-imolaOndrik Imola – ÁJTK: nemzetközi tanulmányok

Szegeden az egyetemi élet hatalmas, számos területen kipróbálhatjuk magunkat: írhatunk az egyetemi újságba, beléphetünk az egyetemi színházba, kórusba, különböző sportklubokba. Megannyi program segíti a külföldi tapasztalatszerzést és jövőnk tervezését is, például az Erasmus-tájékoztató és az Állásbörze.További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *