SZTEhetség-tréningek

Stresszkezelés, pályázatírás, csoportvezetés és élménypedagógia – ingyenesen

Tréningeket tart tagjainak vezetői kompetenciák, stresszkezelés, csoportszerepek és pályázatírás területén a Szegedi Tudomnyegyetem Tehetségpont. A novemberi programok ingyenesek, ám regisztrációhoz kötöttek. 

Az SZTE Tehetségpont novemberben négy tréninget is szervez tagjai számára a Tanulmányi és Információs Központban (TIK). A részvétel minden esetben ingyenes, ám előzetes regisztrációhoz kötött.

Az első, egynapos Pályázatírási alapismeretek című képzést november 19-én tartották. A résztvevők itt megismerkedhettek a projecttervezés és ütemezés kulcsfogalmaival, illetve feladatival, továbbá a szükségletfelmérés és költségkalkuláció módszereivel.

A Csoportszerepek élménypedagógiai gyakorlatok tükrében címet viseli a második, a november 21-i képzés: a jelentkezők kipróbálhatják, milyen csoportszerepek komfortosak vagy éppen kényelmetlenek számukra vicces és elgondolkodtató feladatokon keresztül. A november 22-i Stresszfaktorok és stresszkezelési technikák nevű tréning résztvevői saját aktivitásukat felhasználva fejleszthetik önismeretüket, sőt, megtanulhatják, hogyan növelhetik tűrőképességüket és teljesítményüket.

A november 25-i Vezetői kompetenciák és csoportvezetési készségek fejlesztése tréningen pedig a részvevők segítséget kapnak az egyéni kompetenciák feltérképezésében, de megismerkedhetnek a csoportdinamikával és a csoportfolyamatokkal is. A vezető szerep iránt érdeklődők november 22-ig jelentkezhetnek a szintén egynapos képzésre.

Az SZTE Tehetségpont tagjai mind a négy tréningen ingyenes részt vehetnek, ha előzetesen regisztrálnak a http://www.sztehetseg.hu/ internetes oldalon. További információk az info@sztehetseg.hu e-mail címen vagy a 0662/544-696-os telefonszámon kérhetők.

 

 


esza_felso

plakat

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


nogradi-eszterNógrádi Eszter – GTK: kereskedelem és marketing

Ha szeretnéd, hogy diplomád bárhol a világon megállja a helyét, az SZTE-t csak ajánlani tudom! Sokat kell tanulni, de megéri. Rengeteg kikapcsolódási lehetőség vár és a közösségi élet is szuper. A képzés rendkívül hallgató-központú, kellemes és segítőkész mindenki, az oktatók szakmailag rendkívül felkészültek.Higi_CsillaHigi Csilla – BBMK, zenetanár (ütőhangszer)

Óvodás korom óta zenélek, így már a kezdetektől egyértelmű volt, hogy ezen a vonalon megyek tovább. Hódmezővásárhelyen lakom, ezért az egyetem közelsége fontos szempont volt. A gyerekeket is nagyon szeretem, ezért választottam a zenetanár-képzést. Korábban több szegedi zenészbarátom mesélte, hogy milyen jó koncerteket, rendezvényeket szerveznek Szegeden, ez is vonzott a városban. Szerintem az SZTE sok lehetőséget biztosít a zenészként való érvényesüléshez.

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *