xxiii._orszagos_esettanulmany_verseny

XXIII. Országos Esettanulmány Verseny

A nagy múltra visszatekintő Országos Esettanulmány Verseny Magyarország legkiemelkedőbb esettanulmányi versenye, ahol a hallgatók komplex, valós vállalati problémára irányuló megoldásokon keresztül mérik össze tudásukat.

Az OEV a maga nemében egyedülálló rendezvény. Hazánkban legrégebb óta, évente a legtöbb egyetemet, egyetemi hallgatót és hazai piacvezető vállalatot bevonó verseny.

A szervezők a versenyre négyfős csapatok jelentkezését várják, amelynek tagjai egyazon magyar, vagy határon túli, magyar nyelvű közgazdaságtudományi és gazdálkodástudományi képzéssel rendelkező egyetem tagjai, akik legalább harmadik aktív vagy passzív félévüket megkezdett, nappali tagozatos hallgatók. Az érdeklődők január 24-től február 6-ig jelentkezhetnek a versenyre az oev.hu oldalon található regisztrációs felületen. A regisztráció érvényes, ha:

  • a csapat mind a négy tagja külön-külön regisztrált (azonos csapatnév megadásával),
  • a választott csapatkapitány jelzi, hogy ő a kapcsolattartó,
  • a versenyzők feltöltik a szakmai önéletrajzukat a regisztrációs felületen,
  • a versenyzők elfogadják a Verseny szabályzatát és az Adatkezelési tájékoztatót.

A regisztrált csapatoknak február 7. és 21. között 2 hét áll rendelkezésükre megoldani az esettanulmányt, majd egy esetleges belső forduló után a továbbjutott csapatoknak március 25. és 28. között 30 órájuk van megoldani egy esettanulmányt.

További információ a regisztrációs felületen a verseny weboldalán érhető el, a jelentkezési időszakban.

Forrás: SZTE GTK


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


gizem-gultekin

Gizem Gültekin – ÁJTK: nemzetközi kapcsolatok

Korábban Erasmusosként, jelenleg Stipendium ösztöndíjasként tanulok az SZTE-n. Az intézmény és a város is csodálatos. Számos kapcsolatépítési és kikapcsolódási, sportolási lehetőséget biztosítanak. Nagyszerű élmény és tapasztalat itt tanulni, szeretnék a jövőben is Szegeden maradni és folytatni tanulmányaimat.




Farkas GellértFarkas Gellért – TTIK – kémia

A karon és a szakomon kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy olyan programokat szervezzenek, amik összekovácsolnak minket a csoporttársakkal. Ilyen például a kémiásoknak szóló Vegyetem tábor is. Emellett olyan programokat is szerveznek nekünk, amelyek az elhelyezkedés szempontjából különösen hasznosak. A tanárok kedvesek, rendkívül segítőkészek, így igazán családias hangulat alakult ki az évek során.



További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.