xxiii._orszagos_esettanulmany_verseny

XXIII. Országos Esettanulmány Verseny

A nagy múltra visszatekintő Országos Esettanulmány Verseny Magyarország legkiemelkedőbb esettanulmányi versenye, ahol a hallgatók komplex, valós vállalati problémára irányuló megoldásokon keresztül mérik össze tudásukat.

Az OEV a maga nemében egyedülálló rendezvény. Hazánkban legrégebb óta, évente a legtöbb egyetemet, egyetemi hallgatót és hazai piacvezető vállalatot bevonó verseny.

A szervezők a versenyre négyfős csapatok jelentkezését várják, amelynek tagjai egyazon magyar, vagy határon túli, magyar nyelvű közgazdaságtudományi és gazdálkodástudományi képzéssel rendelkező egyetem tagjai, akik legalább harmadik aktív vagy passzív félévüket megkezdett, nappali tagozatos hallgatók. Az érdeklődők január 24-től február 6-ig jelentkezhetnek a versenyre az oev.hu oldalon található regisztrációs felületen. A regisztráció érvényes, ha:

  • a csapat mind a négy tagja külön-külön regisztrált (azonos csapatnév megadásával),
  • a választott csapatkapitány jelzi, hogy ő a kapcsolattartó,
  • a versenyzők feltöltik a szakmai önéletrajzukat a regisztrációs felületen,
  • a versenyzők elfogadják a Verseny szabályzatát és az Adatkezelési tájékoztatót.

A regisztrált csapatoknak február 7. és 21. között 2 hét áll rendelkezésükre megoldani az esettanulmányt, majd egy esetleges belső forduló után a továbbjutott csapatoknak március 25. és 28. között 30 órájuk van megoldani egy esettanulmányt.

További információ a regisztrációs felületen a verseny weboldalán érhető el, a jelentkezési időszakban.

Forrás: SZTE GTK


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Toth_FanniTóth Fanni - JGYPK, andragógia

Azért jöttem Szegedre, mert a közelben lakom, de egyébként is szívesen választottam volna az SZTE-t, mert nagyon sok jót hallottam róla. Azért szeretem nagyon a JUGYU-t, mert színes és pezsgő a kari élet, a tanárok nagyon segítőkészek, nagyon sok mindenben segítenek, sok a gyakorlat, ami szerintem pozitívum, ennek révén a jövőben el lehet helyezkedni.




Hell_Molli_felveteliHell Molli - TKK, angol-média

Továbbtanulásnál az elsődleges célom az SZTE volt. Jókat hallottam az intézményről és a szülővárosomhoz is közel van. Jól érzem itt magam, elégedett vagyok a képzéssel, különösen azért, mert előre elkészített órarenddel segítenek minket. Egyik kedvenc helyem az egyetemi könyvtár, ahol a tanulmányokhoz szükséges könyveket megtalálom. Az SZTE 21. századi egyetem, tetszik, hogy a TIK-ben ingyenesen használhatom a számítógépeket és a legtöbb egyetemi épületben van free Wifi.


További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *