tanfolyam

Emelt szintű érettségi tanfolyamok indulnak az SZTE Junior Akadémián!

Kiváló tanárokkal, magas színvonalú oktatással, online és tantermi részvételi lehetőséggel ismét indulnak emelt szintű érettségi felkészítő tanfolyamok a Szegedi Tudományegyetemen.

A 100 órás képzések októbertől április végéig tartanak, a résztvevők próbaérettségivel tesztelhetik tudásukat. A meghirdetett tantárgyak között szerepel a magyar nyelv és irodalom, matematika (közép és emelt szinten), történelem, angol, német, biológia, fizika, kémia, földrajz és az informatika.

A tanulásnak már a távolság sem állhatja útját: a tantermi órák mellett online is indulnak tanfolyamok. A jelentkezőket nemcsak a kedvező 60 ezer forintos képzési díjjal támogatja az SZTE Junior Akadémia: a részletfizetési lehetőség mellett ismét elindul a Junior Nagykövet Program, melynek keretében korlátozott számban ingyenes részvételi lehetőségre pályázhatnak a szociálisan rászoruló illetve a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező diákok.

A képzés árát ráadásul visszakaphatja az a hallgató, akit a tanfolyam elvégzését követő tanévben felvesznek a Szegedi Tudományegyetemre. Emellett early bird kedvezménnyel is élhet, aki augusztus 31-ig jelentkezik: ők a tavalyi áron vehetnek részt a felkészítőn.

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 25.

Jelentkezési lehetőség: https://juniorakademia.szte.hu/emelt-szintu-erettsegire-felk-tanfolyamok/

SZTE-info


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták

Sipos Mark KristofSipos Márk Kristóf – ÁJTK, politológia

Mivel szegedi vagyok, nem volt kérdés, hogy ragaszkodom a városomhoz és a helyi egyetemhez. Azért a politológiát választottam, mert nagyon érdekel a politika. Emellett nem titkolt célom, hogy majd színésznek tanuljak, de ez előtt szeretném, hogy legyen egy biztos diploma a kezemben. A szakon nagyon kedvesek a tanárok, jó a kapcsolat velük, igazán családias a hangulat. A közösségi élet is élénk, igazán jó kedvezmények vannak külön az egyetemistáknak, így például ingyen lehet buliba menni, vagy olcsóbban lehet egy kávét inni.






Frech DánielFrech Dániel – ÁJTK – jog

Úgy gondolom, hogy az egyetemen nagyon családias a légkör, nagyon közvetlenek és segítőkészek az oktatók. Nem is meglepő, hogy mindig előkelő helyeken szerepelünk az országos megmérettetéseken. Ugyanakkor Szeged miatt is érdemes ide jönni tanulni, hiszen nagyon szép, tiszta és rendezett ez a város.





További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.