felhivas_mora_tehetseggondozo_tabor

Tehetséggondozó tábort szervez a Móra Ferenc Szakkollégium

10-12. évfolyamosok számára szervez tehetséggondozó tábort 2022. július 18-tól 24-ig az SZTE Móra Ferenc Szakkollégium.

A szakmai táborba az SZTE, a szakkollégiumi lét iránt érdeklődő diákokat várnak, akik szívesen hallgatnának előadásokat az SZTE, az MTA professzoraitól, vennének részt kiscsoportos szakmai foglalkozásokon az egyetem oktatóival, vagy megtudnák, hova tovább az SZTE-s diplomával, a szakkollégiumi tapasztalatokkal. A sokszínű egyetemista és mórás életérzést bemutató, városnéző és szabadidős programokat is tartalmazó tábor jelentkezési határideje április 30.

felhivas_mora_tehetseggondozo_tabor

A táborban való aktív részvétel a 12. évfolyamosok számára előnyt jelenthet a felvételi eljárás során a Móra Szakkollégiumba való jelentkezés esetén. Részvételi díj: 25.000 forint (ami magában foglal napi háromszori éttermi étkezést, belépődíjakat, szakmai programokat).

További részletek ide kattintva érhetők el.

SZTEinfo


esza_felso

Számold ki a pontjaid!Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták

Szolga_Valentina_kicsiSzolga Valentina – GYTK, gyógyszerész

Már gimnáziumban is Szegedre jártam, így szinte egyenes út vezetett az SZTE-re. Mórahalmi vagyok, így az SZTE helyileg közel van, Szegedet pedig egy vonzó, gyönyörű városnak tartom. Ami nagyon pozitív számomra, hogy a képzés rendkívül gyakorlatorientált, és az egyetemi rangsorokban is jó helyezéseket érünk el.


Kocsis_Bernadett_felveteliKocsis Bernadett - BTK, szociológia

Nagyon szeretem Szegedet, hallgatókkal teli, pezsgő egyetemi város. A képzéssel is elégedett vagyok, különösen azért, mert számos gyakorlati helyet biztosít az egyetem a hallgatóknak –nemcsak szociológia szakon. Szeretem, hogy olyan sokféle testnevelés kurzus közül lehet választani, így az is megtalálja a számára kedvező sportágat, aki a labdajátékokat szereti, de az is, aki inkább az extrém mozgásformákat kedveli.


További hallgatói vélemények >>>