2021.12.02.CourseRUN-034

Átvették nyereményüket az idén először megrendezett CourseRUN - Legyél te a Coursera bajnoka verseny győztesei

2021. december 2-án átvették az idén először megrendezett CourseRUN - Legyél te a Coursera bajnoka verseny győztesei az oklevelüket és a Coursera for SZTE ajándékcsomagokat. Az ünnepélyes átadó a Rektori Hivatal épületében zajlott, a díjakat Szakál Péter oktatási igazgató adta át.

A versenyben résztvevők feladata az volt, hogy egy hónap alatt minél több kurzust teljesítsenek a Courserán. A megmérettetés a Coursera for SZTE programban valósult meg, amely lehetőséget nyújt az SZTE hallgatói számára, hogy korlátlanul férjenek hozzá a coursera.org teljes digitális tananyagkínálatához, és ingyenesen kapják meg a megérdemelt okleveleket a kurzusteljesítésekről.

Coursera
Képgaléria a díjátadóról.


A bajnokságra 102 hallgató jelentkezett, akik összesen 147 kurzust teljesítettek a verseny időtartama alatt. Közülük a legeredményesebb hat hallgatót díjazták, így három különdíjat és három helyezést osztottak ki. Különdíjban részesült: Manafzadeh Amir Reza, Arriaran Silva Elsa Mariah, Ancsa-Molnár Roland. Harmadik helyezést ért el Rózsa Veronika, második helyezett lett Takács Bertalan Vilmos, az első helyezést pedig Varga Bertold érdemelte ki.

Ezúton is gratulálunk kiváló teljesítményükhöz!

SZTEinfo

Fotó: Patyi Zsófia


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták

Kubik_SzintiaKubik Szintia – BTK, kommunikáció-és médiatudomány MA

Vajdaságiként fontos volt számomra, hogy az egyetem közel legyen az otthonomhoz, ezért választottam a Szegedi Tudományegyetemet, illetve azért is, mert nagyon sok pozitívumot hallottam róla korábban. Szegednek több előnye van: a mérete, a pezsgése és a kedvezményei. Tökéletes mert nagyváros, de mégis kisvárosias a légkör, ami igazán hangulatossá teszi. Rengeteg kulturális program közül tudnak választani a diákok, melyek gyakran párosulnak kedvezményekkel is. Nem bántam meg, hogy idejelentkeztem, mert számtalan lehetőséget biztosít az SZTE a diploma megszerzése után is.


Gergely_GabriellaGergely Gabriella – BTK, kommunikáció- és médiatudomány

Számomra nagyon fontos volt az oktatás színvonala, így nem is volt kérdés, hogy a Szegedi Tudományegyetemet választom, mivel mindig helyet kap Magyarország legjobb oktatási intézményei között. Szeged, és az egyetem is számos kulturális programmal várja a diákokat, ami elengedhetetlen az itt tanulók számára. A kommunikáció- és médiatudomány szak is vonzó és kiemelkedő lehetőségeket nyújt az állami ösztöndíjas, illetve az önköltséges hallgatóknak. Ilyen például a BEFUTÓ, vagyis a fizetett gyakornoki program, illetve a Tandíjfelező, melyet már a középiskolában végzős tanulók is megpályázhatnak. Az sem utolsó a sorban, hogy Szeged pont megfelelő méretű város, minden lehetőség megtalálható, amire szükségünk van, és elég otthonos.


További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.