nyito_online

Online előadás: szemléletváltás a digitális oktatásban

Szemléletváltás a digitális oktatásban címmel tart online előadást az SZTE Alma Mater szervezésében Fegyverneki Gergő középiskolai tanár, módszertani tréner, digitálispedagógia-szakértő, a debreceni Bűvösvölgy oktatója október 16-án 17 órától az SZTE Alma Mater Facebook oldalán élőben.

A Szemléletváltás a digitális oktatásban című online előadás A tankönyveken túl programsorozatának hagyományos őszi, módszertani rendezvénye, amely az EFOP-3.4.4-16-2017-00015 pályázatban valósul meg.

Magyarország egyik legismertebb és leginnovatívabb szakemberének előadásával az alumni pedagógus közösség szemléletbeli és módszertani fejlődését támogatják a szervezők, így elősegítve a digitális pedagógia gyakorlatban való megvalósulását.

Az esemény moderátora Almádi Róbert, Kitüntetett SZTE Alumni Pedagógus Nagykövet.

Az online előadást az SZTE Alma Mater Facebook oldalán közvetítik október 16-án, pénteken 17 órától.

Regisztrálni a honlapon található eseménynél lehet.

A regisztráció október 15-én 12:00 órakor zárul.

Tegye fel kérdéseit az előadónak a gila.adrienn@szte.hu e-mail címen.


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták

Iszak KrisztianIszak Krisztián – BTK, szociológia

Egyáltalán nem bántam meg, hogy a Szegedi Tudományegyetemre jelentkeztem, ugyanis a képzés itt sokkal gyakorlatiasabb, mint más egyetemeken. Minden tavasszal részt kell vennünk élesben egy kérdőíves kutatásban, ami a Szeged Studies nevet viseli. Így saját bőrünkön tapasztalhatjuk meg a szakma szépségeit, és hogy mennyi és milyen munka áll egy komplett kutatás lebonyolításában, kivitelezésében. Úgy gondolom, ezáltal egy igazán gyakorlatias tudást kapunk meg.
Marton_DorinaMárton Dorina - GTK, pénzügy-számvitel

Mindig is nagyon szerettem a matematikát és a történelmet, így orientálódtam a Gazdaságtudományi Kar felé. Ráadásul a nővérem is itt tanult és ő még jobban motivált ez irányba. A várost külön kiemelném diákbarát jellege miatt. Nagyon szeretem a szakomat, és tudom, hogy közgazdászdiplomával bárhol elhelyezkedhet az ember, akár külföldre is.További hallgatói vélemények >>>