nyito_online

Online előadás: szemléletváltás a digitális oktatásban

Szemléletváltás a digitális oktatásban címmel tart online előadást az SZTE Alma Mater szervezésében Fegyverneki Gergő középiskolai tanár, módszertani tréner, digitálispedagógia-szakértő, a debreceni Bűvösvölgy oktatója október 16-án 17 órától az SZTE Alma Mater Facebook oldalán élőben.

A Szemléletváltás a digitális oktatásban című online előadás A tankönyveken túl programsorozatának hagyományos őszi, módszertani rendezvénye, amely az EFOP-3.4.4-16-2017-00015 pályázatban valósul meg.

Magyarország egyik legismertebb és leginnovatívabb szakemberének előadásával az alumni pedagógus közösség szemléletbeli és módszertani fejlődését támogatják a szervezők, így elősegítve a digitális pedagógia gyakorlatban való megvalósulását.

Az esemény moderátora Almádi Róbert, Kitüntetett SZTE Alumni Pedagógus Nagykövet.

Az online előadást az SZTE Alma Mater Facebook oldalán közvetítik október 16-án, pénteken 17 órától.

Regisztrálni a honlapon található eseménynél lehet.

A regisztráció október 15-én 12:00 órakor zárul.

Tegye fel kérdéseit az előadónak a gila.adrienn@szte.hu e-mail címen.


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták

Csaszar_Dorina-kicsiCsászár Dorina – BTK, kommunikáció-és médiatudomány MA

Szegediként evidens választás volt a Szegedi Tudományegyetem, mivel erősen kötődök a városhoz. Itt él a családom, a barátaim, a párom. Nem mellesleg az SZTE-nek olyan hírneve, képzési kínálata van, ami miatt megéri ide jelentkezni. Számomra itt van a legjobb specializáció a Kommunikáció-és médiatudomány szakon a többi egyetemhez képest, ezért is választottam az SZTE-t.

Higi_CsillaHigi Csilla – BBMK, zenetanár (ütőhangszer)

Óvodás korom óta zenélek, így már a kezdetektől egyértelmű volt, hogy ezen a vonalon megyek tovább. Hódmezővásárhelyen lakom, ezért az egyetem közelsége fontos szempont volt. A gyerekeket is nagyon szeretem, ezért választottam a zenetanár-képzést. Korábban több szegedi zenészbarátom mesélte, hogy milyen jó koncerteket, rendezvényeket szerveznek Szegeden, ez is vonzott a városban. Szerintem az SZTE sok lehetőséget biztosít a zenészként való érvényesüléshez.

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.