124485570_10222999386271556_638748858116001021_o

Szent-Györgyi Albert teniszversenyt rendeztek az SZTE-n

A SZOTE testnevelési tanszéke 26 évvel ezelőtt tartotta először a professzorok részére a Szent-Györgyi Albert teniszversenyt. Kisebb kihagyásokkal, azóta is minden évben megszervezik a rendezvényt, idén november 8-án volt a verseny az SZTE Erzsébet Ligeti Teniszközpont pályáin, ahol kiváló eredmények születtek.

Az eredeti tervek szerint 2020. október 25-ére kiírt versenyt esőzés miatt nem tudták megtartani, így végül november 8-ára került az időpont. A versenyre 38-an neveztek, akik előmérkőzéseken vettek részt a verseny előtt. A teniszversenyt Dr. Boros-Gyevi László, a Szent-Györgyi Albert baráti kör tagja szervezte. A verseny támogatói: Goodwill Pharma Kft, SZTE Sportközpont, GREEN Szabadidősport Egyesület, Szent-Györgyi Albert baráti kör.teniszverseny
Szent-Györgyi Albert teniszversenyA versenyen a következő eredmények születtek:

Női kategória:
I. Dr. Barna Katalin
II. Almási Anett


40 év alatti kategória:
I. Tóth Benedek
II. Balogh Patrik
III. Curley Géza


40 év feletti kategória:
I. Kurunczi Lajos
II. Pádár Zoltán
III. Berecz Árpád


60 év feletti kategória:
I. Zsivicz József
II. Protity Sándor
III. Halász Péter


100 alatti páros kategória:
I. Ollai Róbert-Dorogi Csaba
II. Balogh Patrik-Szilágyi Zoltán
III. Zsivicz József-Berecz Árpád


100 feletti páros kategória:
I. Zsivicz József-Berecz Árpád
II. Halász Péter-Makó Csaba
III. Dr. Bozóki Zoltán-Vajda Róbert


120 feletti páros kategória:
I. Ördög István-Falkenstein János
II. Dr.Boros-Gyevi László-Ollai Róbert


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták

Nemeth MelittaNémeth Melitta – TTIK, földrajz

Korábban már elkezdtem egy szakot, viszont úgy hozta az élet, hogy azt abbahagytam. Ezután elkezdtem dolgozni, és a munkám során jöttem rá, hogy a turizmus és a földrajz az, ami igazán érdekel. Így újra nekifutottam a tanulásnak, és felvételiztem a TTIK-ra, földrajz szakra. Szakiránynak a turizmust választottam. Itt végre úgy érzem, hogy a helyemen vagyok. Pozitívum, hogy habár kevesen vagyunk ezen a specializáción mégis elindították, így sokkal több idő jut egy-egy emberre az órákon.


Toth_Fanni_felveteliTóth Fanni - TTIK, programtervező informatikus

Az SZTE programtervező informatikus szakján igazán minőségi oktatást kapunk. Ami számomra pozitív, hogy tényleg azt kaptam, amire számítottam, amit hirdettek a nyílt napokon is. Ráadásul, ha valaki ügyes a programtervezésben még esélyt is kaphat, hogy a tanszékünkön dolgozzon. Sokan nem is tudják, de duális képzésben is lehet tanulni, ami nagyon sokat segít a gyakorlatias tapasztalatok megszerzésében, és az egyetem után komoly előnyt jelenthet ez a munkaerőpiacon.


További hallgatói vélemények >>>