szte_estiuszas

Esti úszás az egyetem hallgatóinak!

2019. október 1-jétől ismét indul az esti úszáslehetőség az SZTE hallgatóinak. Kedden és csütörtökön 21 órától 22 óráig a Szegedi Tudományegyetem hallgatói ingyen úszhatnak a Szegedi Sportuszodában. Október 7-14-ig sátorállítás miatt az esti úszáslehetőség is szünetel, de október 15-től ismét lehet úszni a megadott időpontokban.

Az SZTE hallgatói tehát diákigazolvány felmutatásával és a jelenléti ív kitöltésével ingyen vehetik igénybe a megadott időpontokban az uszodát.


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták

Kubik_SzintiaKubik Szintia – BTK, kommunikáció-és médiatudomány MA

Vajdaságiként fontos volt számomra, hogy az egyetem közel legyen az otthonomhoz, ezért választottam a Szegedi Tudományegyetemet, illetve azért is, mert nagyon sok pozitívumot hallottam róla korábban. Szegednek több előnye van: a mérete, a pezsgése és a kedvezményei. Tökéletes mert nagyváros, de mégis kisvárosias a légkör, ami igazán hangulatossá teszi. Rengeteg kulturális program közül tudnak választani a diákok, melyek gyakran párosulnak kedvezményekkel is. Nem bántam meg, hogy idejelentkeztem, mert számtalan lehetőséget biztosít az SZTE a diploma megszerzése után is.

Holecska_ZoltanHolecska Zoltán – BTK, történelem

Az egyetemválasztáskor több szempontot is figyelembe vettem. Az egyik legfontosabb köztük az volt, hogy erős legyen az érdeklődési területem kutatása. A másik pedig, hogy megfizethető legyen az ottani élet. Szegeden teljesült az, amit vártam: sokkal olcsóbb, mint Budapest, és a tanulmányaimat is magas színvonalon folytathatom. Ráadásul közel van az otthonomhoz, Békéscsabához is. Így egy év után úgy érzem, nem bántam meg a döntésemet, mert Szeged egy igazán élhető, diákbarát város.

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *