szte_estiuszas

Esti úszás az egyetem hallgatóinak!

2019. október 1-jétől ismét indul az esti úszáslehetőség az SZTE hallgatóinak. Kedden és csütörtökön 21 órától 22 óráig a Szegedi Tudományegyetem hallgatói ingyen úszhatnak a Szegedi Sportuszodában. Október 7-14-ig sátorállítás miatt az esti úszáslehetőség is szünetel, de október 15-től ismét lehet úszni a megadott időpontokban.

Az SZTE hallgatói tehát diákigazolvány felmutatásával és a jelenléti ív kitöltésével ingyen vehetik igénybe a megadott időpontokban az uszodát.


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Kocsis_Bernadett_felveteliKocsis Bernadett - BTK, szociológia

Nagyon szeretem Szegedet, hallgatókkal teli, pezsgő egyetemi város. A képzéssel is elégedett vagyok, különösen azért, mert számos gyakorlati helyet biztosít az egyetem a hallgatóknak –nemcsak szociológia szakon. Szeretem, hogy olyan sokféle testnevelés kurzus közül lehet választani, így az is megtalálja a számára kedvező sportágat, aki a labdajátékokat szereti, de az is, aki inkább az extrém mozgásformákat kedveli.


Mato_Gabor_kicsiMátó Gábor – BTK, kommunikáció-és médiatudomány

Orosházáról jöttem Szegedre, mivel nagyon jó és biztató információkat kaptam az egyetemről és a városról az ismerőseimtől. Az SZTE BTK Kommunikáció-és médiatudomány szakjára jelentkeztem, ahol most vagyok elsőéves. Újságíró szeretnék lenni, és az egyetem szakmai lehetőségeinek köszönhetően már most, a tanulmányaim elején, ezen a területen lehetek gyakornok.

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *