bagolyposta-BTK

Bagolyposta-cset segíti a felvételizőket a szegedi bölcsészkaron

A decemberi és januári, rendkívül sikeres kari nyílt nap után most a cset pörög az SZTE BTK Bagolyposta Facebook-oldalán: a Bölcsészkar idén már másodszor próbálja megkönnyíteni a karról tájékozódó középiskolások eligazodását és jelentkezéssel kapcsolatos döntését.

A Bagolyposta-cset válaszadója nem chatbot – mint Berci, az SZTE új „képviselője” –, hanem a kar Tanulmányi Osztályának dolgozói, akik hétfőtől péntekig reggel 8 és délután 4 óra között azonnal, a később érkező levelekre válaszolva másnap látják el az érdeklődőket pontos információkkal, megfelelő tanácsokkal. A tavaly indított, kifejezetten a felvételizőknek készülő Bagolyposta Facebook-oldalt nemcsak ezért érdemes követni: folyamatosan frissül a szegedi bölcsészképzéshez kapcsolódó hírekkel, ösztöndíj-lehetőségekkel, az alapszakokat bemutató videókkal és ajánlókkal, szakleírásokkal, valamint bárki számára érdekes programajánlatokkal.


A Kar ezen kívül önálló oldalra gyűjtötte össze a felvételivel kapcsolatos információkat. elérhetőségét.

A toborzókampány finisében új, a BTK-ra invitáló filmek is kerülnek még a korábban bemutatottak mellé. Már most szólunk: érdemes lesz megnézni őket


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták

Csaszar_Dorina-kicsiCsászár Dorina – BTK, kommunikáció-és médiatudomány MA

Szegediként evidens választás volt a Szegedi Tudományegyetem, mivel erősen kötődök a városhoz. Itt él a családom, a barátaim, a párom. Nem mellesleg az SZTE-nek olyan hírneve, képzési kínálata van, ami miatt megéri ide jelentkezni. Számomra itt van a legjobb specializáció a Kommunikáció-és médiatudomány szakon a többi egyetemhez képest, ezért is választottam az SZTE-t.


Kocsis_Bernadett_felveteliKocsis Bernadett - BTK, szociológia

Nagyon szeretem Szegedet, hallgatókkal teli, pezsgő egyetemi város. A képzéssel is elégedett vagyok, különösen azért, mert számos gyakorlati helyet biztosít az egyetem a hallgatóknak –nemcsak szociológia szakon. Szeretem, hogy olyan sokféle testnevelés kurzus közül lehet választani, így az is megtalálja a számára kedvező sportágat, aki a labdajátékokat szereti, de az is, aki inkább az extrém mozgásformákat kedveli.


További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *