mudinye

Műszaki Diagnosztikai Nyári Egyetem a Mérnöki Karon

2019. június 20-21-én hagyományteremtő céllal diagnosztika témakörben nyári egyetemet szervez a Mérnöki Kar. A program célja, hogy a műszaki diagnosztikai és karbantartó szakmérnök képzésen végzett és jelenlegi hallgatóknak szakmai továbbképzést tartsanak, valamint sor kerülhessen a cégek és a szakemberek találkozójára is.

Az utóbbi időben kapott visszajelzések alapján igény mutatkozott egy nyári egyetem megszervezésére az SZTE Mérnöki Karán. A cégek részéről azokat a műszerforgalmazó és szolgáltató vállalatokat, vállalkozásokat várják, akik eddig is segítették és támogatták hatékony részvételükkel a Mérnöki Kar képzéseit. Számukra lehetőség nyílik az utóbbi évek fejlesztéseinek és legújabb eszközeinek bemutatására. A végzett hallgatók pedig megoszthatják tapasztalataikat esettanulmányok formájában, így tanulva egymástól. A meghívás zártkörű, de nem kizárólagos. Minden érdeklődőt szívesen látnak!

A nyári egyetem ideje: 2019. június 20-21.
Helye: Szeged, Moszkvai krt. 9. F. 13.


Részvételi díj:

  • volt és jelenlegi hallgatóknak, valamint további érdeklődőknek 25.000 Ft,
  • cégek számára 50.000 Ft.

Az eseményt megfelelő érdeklődés esetén rendezik meg: 15-20 fő volt és jelenlegi hallgató és/vagy 4-5 cég érdeklődése esetén.


Jelentkezni lehet Lehotainé Szabó Andrea ügyintézőnél a lehotai@mk.u-szeged.hu címen. Kérjük, írják meg a résztvevő nevét, és a számlázáshoz szükséges adatokat (cég neve, címe, adószáma).


A programtervezet letölthető itt.