open_doors03

Felvételi döntést segítő nap a Mérnöki Karon

Felvételi döntést segítő napot tart május 30-án 10-12 óra között az SZTE Mérnöki Kara. A leendő egyetemisták segítséget kapnak tanulmányi, felvételi ügyekben, találkozhatnak a duális képzésen tanuló hallgatókkal, és betekinthetnek a kari laborokba.

Nappali tagozaton a Mérnöki Kar minden szakja duális képzési formában is indul, ahol szakmai gyakorlatra tehetnek szert a hallgatók, és ezért még fizetést is kapnak. A továbbtanulás előtt álló fiataloknak május 30-án nyílt napot szerveznek, ahol az érdeklődő középiskolások segítséget kapnak tanulmányi, felvételi ügyekben, és találkozhatnak a duális képzésen tanuló hallgatókkal is.


A frissen készült csokoládé illatát és az ízét is érezhetik, akár fagyit is kóstolhatnak azok a középiskolások, akik ellátogatnak a Mérnöki Kar Moszkvai körúti épületébe. A PLC bemutató mellett az érdeklődők bekukkanthatnak a művelettani és a mechatronika laborokba, megnézhetik a garázsban köröző pneumobil autókat, kérdezhetnek az azokat építő hallgatóktól. Mindehhez a buli hangulatról DJ gondoskodik.


További információ itt.


SZTEinfo


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


barta-eszterBarta Eszter – GTK: kereskedelem és marketing

A továbbtanulásnál egyértelmű volt, hogy az SZTE-t jelölöm meg, Szeged szépségével és az egyetem jó hírnevével nem tudja felvenni a versenyt más intézmény. Életem egyik legjobb választásának tartom a GTK-t. A képzés lendületes és fiatalos, az oktatók nyitottak és segítőkészek. Pezsgő élet vár itt a hallgatókra, együtt élvezhetjük fiatalságunk legszebb napjait.




Linka_KrisztinaLinka Krisztina - TTIK, földrajz

Hogy miért pont Szegedet választottam? Tudom, hogy a Szegedi Tudományegyetem elég jó hírű nemcsak országos, hanem nemzetközi szinten is. Emellett nagyon sok ismerősöm ezt az egyetemet választotta, és szerettem volna a közelükben maradni. Földrajzszakosként fontosak voltak számomra a város természeti kincsei: a Tisza és a határtalan Alföld. A szülővárosomban, Baján szintén van egy folyó, számomra nagyon fontos, hogy a város víz mellett legyen. A szakomon természettudományokat és társadalomtudományokat tanulok, mindkettőt szeretem, de majd a természettudományok irányába szeretnék specializálódni.



További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *