pontottparti_szeged_2018

Pont Ott Parti az SZTE-n

Szegeden is lesz Pont Ott Parti július 25-én, vagyis a felvételi ponthatárhúzás napján. A 2018-as felvételi ponthatárok kihirdetését együtt várhatják a Szegedi Tudományegyetemre jelentkezők a Dugonics téren.

Július 25-én, szerdán 17 órától koncertekkel várják a felvételizőket a Dugonics téren. A jó hangulatról Gedzo - ofisöl & DJ Corvin gondoskodik.


19 órától és 21 órától a Random Trip zenekar lép fel, akik neves előadókkal érkeznek a Pont Ott Parti szegedi helyszínére:
Koszi Janka - ének
Vitáris Iván (Ivan & The Parazol) - ének
MC Kemon (Irie Maffia) - rap
Busa Pista (Irie Maffia) - rap
Pulius Tibor (Supernem) - gitár
Cséry Zoltán (Barabás Lőrinc Quartet, Patché) - billentyű
Bata István (Sena, Kéknyúl) - basszusgitár
DJ Q-Cee (Vinly Warriorz) - lemezjátszó, beatbox
Delov Jávor - dob


A ponthúzást óriáskivetítőn közvetítik 20 órától, majd a sikeres felvételit a JATE Klubban ünnepelhetik meg az SZTE gólyái. A felvételizők számára előregisztráció alapján a JATE Klub - Szeged buli ingyenes. Előregisztráció itt.

 

pontottparti_szeged_2018_flyer_ok


További információ itt.


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Frech DánielFrech Dániel – ÁJTK – jog

Úgy gondolom, hogy az egyetemen nagyon családias a légkör, nagyon közvetlenek és segítőkészek az oktatók. Nem is meglepő, hogy mindig előkelő helyeken szerepelünk az országos megmérettetéseken. Ugyanakkor Szeged miatt is érdemes ide jönni tanulni, hiszen nagyon szép, tiszta és rendezett ez a város.






Honti_Szilard_felveteliHonti Szilárd - JGYPK, testnevelő-edző

Világéletemben sportoltam, ezért fontos volt számomra, hogy segíthessem a diákokat már fiatal korukban az egészségesebb életmód felé orientálni. Ehhez nagyon komoly támogatást nyújtanak a szakmailag felkészült tanárok és a sokrétű képzés, hiszen a tanulmányok alatt minden sportba betekintést kapok. Mindenki, aki szereti a sportot és valóban ezzel akar foglalkozni később, itt megtalálja a számításait. Csak ajánlani tudom mind az egyetemet, mind pedig a szakot a fiatalabbaknak.


További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *