pontottparti_szeged_2018

Pont Ott Parti az SZTE-n

Szegeden is lesz Pont Ott Parti július 25-én, vagyis a felvételi ponthatárhúzás napján. A 2018-as felvételi ponthatárok kihirdetését együtt várhatják a Szegedi Tudományegyetemre jelentkezők a Dugonics téren.

Július 25-én, szerdán 17 órától koncertekkel várják a felvételizőket a Dugonics téren. A jó hangulatról Gedzo - ofisöl & DJ Corvin gondoskodik.


19 órától és 21 órától a Random Trip zenekar lép fel, akik neves előadókkal érkeznek a Pont Ott Parti szegedi helyszínére:
Koszi Janka - ének
Vitáris Iván (Ivan & The Parazol) - ének
MC Kemon (Irie Maffia) - rap
Busa Pista (Irie Maffia) - rap
Pulius Tibor (Supernem) - gitár
Cséry Zoltán (Barabás Lőrinc Quartet, Patché) - billentyű
Bata István (Sena, Kéknyúl) - basszusgitár
DJ Q-Cee (Vinly Warriorz) - lemezjátszó, beatbox
Delov Jávor - dob


A ponthúzást óriáskivetítőn közvetítik 20 órától, majd a sikeres felvételit a JATE Klubban ünnepelhetik meg az SZTE gólyái. A felvételizők számára előregisztráció alapján a JATE Klub - Szeged buli ingyenes. Előregisztráció itt.

 

pontottparti_szeged_2018_flyer_ok


További információ itt.


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Erdész ÁdámErdész Ádám – ÁOK – orvos

Szeged egy igazán kellemes és szép város, nagyon jó a társaság. A belvárosban szinte mindenhol ismerősbe botlok. A képzés is nagyon jó, magas színvonalú, szerintem a tanárok is nagyon korrektek. Nagyon sok kulturális lehetőség van a városban és az egyetemen is. Szerintem nem elhanyagolható megemlíteni azt sem, hogy nagyon szépek a lányok is.





jiang_xuezhiJiang Xuezhi - GTK: gazdálkodás és menedzsment

Az SZTE a világban és Magyarországon is jó hírű egyetem. Nagyszerű élmény itt tanulni. Az oktatók szakmailag kiválóak, a hallgatótársak kedvesek és nyitottak a külföldi kultúrák felé. A kellemes hangulatú kari rendezvények segítik a beilleszkedést és lehetőséget nyújtanak új barátságok kialakítására.



További hallgatói vélemények >>>