kutatoi_karrier_nap

Karriernapon népszerűsítik a kutatói életpályát

Magyar és külföldi egyetemi hallgatókat, fiatal kutatókat és kutatójelölteket várnak 2017. november 16-án Budapestre. Az ERA Mobilitási és Karrier Napon a kutatói mobilitást és a kutatói életpályát népszerűsítik workshopokon, előadásokon és karrierlehetőségeket bemutató állásbörzén keresztül.

A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. a Nők a Tudományban Egyesülettel és a Közép-Európai Egyetemmel közösen ERA Mobilitási és Karrier Napot szervez a kutatói mobilitás és életpálya népszerűsítésére.


A kutatói karriernap célja, hogy interaktív formában népszerűsítse a kutatói hivatást, valamint hazai és európai kutatói álláslehetőségeket mutasson be a célközönségnek: magyar és Magyarországon tanuló külföldi egyetemi hallgatóknak, fiatal kutatóknak és kutatójelölteknek.


A program workshopokat, szakértői konzultációs lehetőséget, kutatói állásbörzét, valamint a hazai és európai kutatási lehetőségekről, állásokról és a kutatói életpályáról szóló előadásokat foglal magába.


A kutatói karriernapra regisztrálni november 9-ig lehet itt. További információk a karriernap Facebook-eseményében érhetők el.


SZTEinfo


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Fulep_GaborFülep Gábor - ÁOK, általános orvos

Több oka van annak, hogy a Szegedi Tudományegyetemre járok orvosi karra. Az egyik legfontosabb, hogy mindig nagyon jókat hallottam az itteni képzésről, a másik az, hogy Budapestre nem szerettem volna menni, mert már volt tapasztalatom a fővárosi életformáról. Szeged egy vidéki nagyváros, ahol kedvesebbek az emberek, összetartóbb a diákság, ez a tapasztalatom. Mindig is a kémia és biológia állt hozzám közel, ezért nem volt kérdéses számomra a továbbtanulás. A gyakorlati lehetőségeket külön kiemelném az SZTE Általános Orvostudományi Karán, mindenkinek csak ajánlani tudom!


nogradi-eszterNógrádi Eszter – GTK: kereskedelem és marketing

Ha szeretnéd, hogy diplomád bárhol a világon megállja a helyét, az SZTE-t csak ajánlani tudom! Sokat kell tanulni, de megéri. Rengeteg kikapcsolódási lehetőség vár és a közösségi élet is szuper. A képzés rendkívül hallgató-központú, kellemes és segítőkész mindenki, az oktatók szakmailag rendkívül felkészültek.



További hallgatói vélemények >>>