Nyílt nap felvételizőknek az SZTE Móra Ferenc Szakkollégiumban

Szakkollégiumi nyílt napra várják augusztus 6-án 10 órától azokat a leendő szegedi egyetemistákat, akik szívesen részesei lennének az SZTE Móra Ferenc Szakkollégium mindennapjainak.

Akik még nem tudják pontosan, hogy a lakhatás mely formáját válasszák, választhatják Szegeden, azokat szívesen látják az ország legnagyobb és a vidék egyik legjobb szakkollégiumában. Az SZTE Móra Ferenc szakkollégium augusztus 6-i nyílt napján a látogatók megismerkedhetnek a kollégiumi infrastruktúrával, az egyedülálló szakmai élettel és a közösségi szellemmel is.


nyilt_nap_szakkollegium


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták



Marton_DorinaMárton Dorina - GTK, pénzügy-számvitel

Mindig is nagyon szerettem a matematikát és a történelmet, így orientálódtam a Gazdaságtudományi Kar felé. Ráadásul a nővérem is itt tanult és ő még jobban motivált ez irányba. A várost külön kiemelném diákbarát jellege miatt. Nagyon szeretem a szakomat, és tudom, hogy közgazdászdiplomával bárhol elhelyezkedhet az ember, akár külföldre is.



Csaszar_Dorina-kicsiCsászár Dorina – BTK, kommunikáció-és médiatudomány MA

Szegediként evidens választás volt a Szegedi Tudományegyetem, mivel erősen kötődök a városhoz. Itt él a családom, a barátaim, a párom. Nem mellesleg az SZTE-nek olyan hírneve, képzési kínálata van, ami miatt megéri ide jelentkezni. Számomra itt van a legjobb specializáció a Kommunikáció-és médiatudomány szakon a többi egyetemhez képest, ezért is választottam az SZTE-t.

További hallgatói vélemények >>>