Tanulmányi támogatás kosarasoknak

A Naturtex-SZTE-Szedeák NB. I. A csoportos férfi kosárlabdacsapata rendkívül kedvező lehetőséget kínál továbbtanulni vágyó 18-22 éves játékosok számára. A sportolók önköltséges szakon tandíjátvállalással tanulhatnak, és lehetőségük van ösztöndíj, lakhatási és étkezési támogatás igénybevételére is.

A Naturtex-SZTE-Szedeák NB. I. A csoportos férfi kosárlabdacsapata névadó szponzora, a Szegedi Tudományegyetem jóvoltából kedvező lehetőséget kínál a magas szintű sportolás mellett a továbbtanulásra a szegedi egyetem alap- és mesterképzésein.

 

Az egyesület önköltséges szak esetén átvállalja a tandíjat, továbbá lehetőség van megállapodás alapján tehetséggondozó alapítványi ösztöndíj, lakhatási és étkezési támogatás igénybevételére. A kosaras hallgatóknak edzés- és játéklehetőséget biztosítanak az U20-as, az NB. I. B-s, illetve megfelelő teljesítmény esetén az NB. I. A csoportos csapatban.

 

További információ itt érhető el.

 

SZTE-Info


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták

Csaszar_Dorina-kicsiCsászár Dorina – BTK, kommunikáció-és médiatudomány MA

Szegediként evidens választás volt a Szegedi Tudományegyetem, mivel erősen kötődök a városhoz. Itt él a családom, a barátaim, a párom. Nem mellesleg az SZTE-nek olyan hírneve, képzési kínálata van, ami miatt megéri ide jelentkezni. Számomra itt van a legjobb specializáció a Kommunikáció-és médiatudomány szakon a többi egyetemhez képest, ezért is választottam az SZTE-t.


Monori CsengeMonori Csenge – BTK – néprajz

Azért jelentkeztem Szegedre, mert az SZTE egy nagyon kiemelkedő és jó hírű egyetem. Az oktatás rendkívül színvonalas. Nagyon szeretek ide járni, mert sok rendezvény szól a hallgatóknak, amelyeken igazán jól ki lehet kapcsolódni a tanulás mellett is. Nálunk különösen jó a közösség is, tanulás szempontjából nagyon segítőkész mindenki.




További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *