Kutatók Éjszakája 2020 - SzegedA Szegedi Tudományegyetem Szegeden és Hódmezővásárhelyen idén az online térbe invitálja a Kutatók Éjszakája programi iránt érdeklődőket november 27-én. A tudományt és a kutatói életpályát népszerűsítő eseménysorozaton egyetemünk mintegy 150 oktatója, kutatója és hallgatója mutatja be tudományterületét. Minden program ingyenes!

Az SZTE programjait összegyűjtő mobilapplikáció segít az este megtervezésében. Az SZTE Kutatók Éjszakája ingyenesen letölthető mobil alkalmazás az esemény digitális programfüzete, amely a programok alapvető információ mellett (leírások, időpontok, előadók) lehetőséget nyújt az érdekesnek talált előadások külön listába való rögzítésére is. Az applikáció a 4.4-nél magasabb verziószámú Android, illetve iOS 11 és 12 rendszerekre elérhető és „SZTE Kutatók Éjszakája” néven a Google Play és App Store áruházakból ingyenesen letölthető.

Találkozzunk a Kutatók Éjszakáján 2020. november 27-én, pénteken! Az SZTE programjai itt találhatók.A Kutatók Éjszakájára készült programfüzet innen tölthető le. Idén is készültünk nyereményjátékkal, várjuk a megfejtéseket!

A Kutatók Éjszakája mobilapplikáció innen tölthető le androidos mobiltelefonra. A Kutatók Éjszakája mobilapplikáció innen tölthető le IOS rendszerű mobiltelefonra.


ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ - Kutatók Éjszakája Programsorozat a Szegedi Tudományegyetemen

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ - Kutatók Éjszakája nyereményjáték