Kutatók Éjszakája 2022 - Szeged


A Szegedi Tudományegyetem Szegeden és Hódmezővásárhelyen közel 400 programmal várja az érdeklődőket a Kutatók Éjszakáján szeptember utolsó péntekén. A tudományt és a kutatói életpályát népszerűsítő eseménysorozaton máskor nem látogatható helyek nyílnak meg a látogatók előtt. A szegedi egyetemen mintegy 500 oktató, kutató és hallgató mutatja be tudományterületét. Laborlátogatások, előadások, kreatív foglalkozások, bemutatók, kalandtúrák, workshopok kora délutántól késő éjszakáig! Minden program ingyenes!


Az SZTE programjait összegyűjtő mobilapplikáció segít az este megtervezésében. Az SZTE Kutatók Éjszakája mobil alkalmazás az esemény digitális programfüzete, amely a programok alapvető információi mellett (leírások, időpontok, helyszínek, előadók) lehetőséget nyújt az érdekesnek talált előadások külön listába való rögzítésére is. A térkép segítségével a rendezvény helyszínei és az ahhoz tartozó programok tekinthetők át, a kereső funkció pedig még könnyebbé teszi a böngészést. Az applikáció a 4.4-nél magasabb verziószámú Android rendszerre elérhető és „SZTE Kutatók Éjszakája” néven a Google Play áruházból ingyenesen letölthető.


Találkozzunk a Kutatók Éjszakáján 2022. szeptember 30-án, pénteken! Az SZTE programjai itt találhatók.A Kutatók Éjszakájára készült programfüzet innen tölthető le.

A Kutatók Éjszakája mobilapplikáció innen tölthető le androidos mobiltelefonra.

Adatkezelési tájékoztató a 2022-es Kutatók Éjszakája rendezvényhez.