Kutatók Éjszakája 2023 - Szeged


A Szegedi Tudományegyetem közel 400 programmal várja az érdeklődőket a Kutatók Éjszakáján szeptember utolsó péntekén. A tudományt és a kutatói életpályát népszerűsítő eseménysorozaton máskor nem látogatható helyek nyílnak meg a látogatók előtt. A szegedi egyetemen mintegy 500 oktató, kutató és hallgató mutatja be tudományterületét. Laborlátogatások, előadások, kreatív foglalkozások, bemutatók, kalandtúrák, workshopok kora délutántól késő éjszakáig! Minden program ingyenes!


Az SZTE programjait összegyűjtő mobilapplikáció segít az este megtervezésében. Az SZTE Kutatók Éjszakája mobil alkalmazás az esemény digitális programfüzete, amely a programok alapvető információi mellett (leírások, időpontok, helyszínek, előadók) lehetőséget nyújt az érdekesnek talált előadások külön listában való rögzítésére is. A térkép segítségével a rendezvény helyszínei és az ahhoz tartozó programok tekinthetők át, a kereső funkció pedig még könnyebbé teszi a böngészést. Az applikáció a 4.4-nél magasabb verziószámú Android, illetve iOS 11 és 12 rendszerekre elérhető és „SZTE Kutatók Éjszakája” néven a Google Play és App Store áruházakból ingyenesen letölthető.


Találkozzunk a Kutatók Éjszakáján 2023. szeptember 29-én, pénteken! Az SZTE programjai itt találhatók.A Kutatók Éjszakájára készült programfüzet innen tölthető le.

A Kutatók Éjszakája mobilapplikáció innen tölthető le androidos mobiltelefonra.

A Kutatók Éjszakája mobilapplikáció innen tölthető le IOS rendszerű mobiltelefonra.

Adatkezelési tájékoztató a 2023-as Kutatók Éjszakája rendezvényhez.