PontOttParti_2018_SZTE-Fok_kezdo

Várjuk együtt a 2018-as felvételi ponthatárokat!

A 2018 szeptemberében induló képzések ponthatárait várhatóan 2018. július 25-én húzzák majd meg, vagyis aznap este 8 órakor kiderül, bekerültetek-e a kiválasztott felsőoktatási intézménybe.

Az SZTE Felvételi és a JATE Klub szervezésében PontOtt Parti lesz a Dugonics téren a Szegedi Tudományegyetem rektori épülete előtt.


A színpadon folyamatos programok, a kivetítőn mutatják a hivatalos ponthatárokat, majd a sikeres felvételi megünneplésére hajnalig tartó after-party lesz a JATE-ban!


SZTE_Felveteli JATE_Klub


Program:

►17:00 Pont Ott Warm Up Parti

Házigazdák: Gedzo - ofisöl & DJ Corvin


►19:00 Random Trip koncert

Vitáris Iván Ivan & The Parazol - ének
MC Kemon Irie Maffia – rap
Busa Pista Irie Maffia – rap
KosziJanka – ének
Pulius Tibor Supernem OFFICIAL - gitár
Cséry Zoltán Patché - Pákai Petra és Cséry Zoltán - billentyű
Bata István Kéknyúl - basszusgitár
DJ Q-Cee Vinyl Warriors - lemezjátszó, beatbox
Delov Jávor – dob


►19:50 Egyetemi köszöntő


►20:00 Hivatalos felsőoktatási felvételi ponthatárok kihirdetése


►21:00 Random Trip koncert


►22:00 Pont Ott After Parti - JATE Klub - DJ Corvin


A felvételizők számára előregisztráció alapján a JATE Klub - Szeged Buli ingyenes!

Előregisztráció


A karszalagokat a helyszínen lehet átvenni 17:00 és 22:00 között!

facebook-logo

esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


Olasz_BalazsOlasz Balázs - ZMK, előadóművész – klasszikus orgona

Mindig is tudtam, hogy zenész akarok lenni, már ötévesen a rádiót hallgatva operákat énekeltem. Később jött a zongora szeretete. Általános iskolában azt mondtam, hogy zongoraművész leszek, ez annyiban módosult, hogy orgona lett belőle. Békéscsabára jártam zenei konzervatóriumba, és a nyári kurzusok során volt szerencsém Szegeden is zenélni, ekkor szerettem bele a városba. Hogy miért pont Szegedet választottam a zenei pályám szempontjából? Mert ezen az egyetemen nagyon magas színvonalúan tanítanak, és közel van a lakóhelyemhez. Plusz megtalálható a városban az a pezsgés (koncertek sorozata), amire egy zenésznek szüksége van.Krizsan DaniellaKrizsán Daniella – BTK, szabad bölcsészet

A felvételi előtt a kommunikáció, a média és a nyelvtudományok érdekeltek. Végül szabad bölcsészet szakra jelentkeztem, mert így szakiránynak a kommunikáció- és médiatudományt vettem fel, minor képzésnek pedig a nyelvtechnológiát. A szakon családias a környezet, a tanárok szinte olyanok, mintha segítőkész szülőként lennének mellettünk. Mesterképzésre is szeretnék jelentkezni, kommunikáció- és médiatudomány szakra, ahol majd a humánkommunikáció kutatásra szeretnék specializálódni. Célom, hogy kifejlesszek egy olyan módszert, amivel az emberek gyorsabban tanulnának meg idegen nyelveket.
További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *