ponthatarok_2018_SZTE-FOK_kezdo

Felvételi ponthatárok a Fogorvostudományi Karon 2018-ban

Gratulálunk minden sikeresen felvételiző fiatalnak!

Nyilvánosságra kerültek a 2018 szeptemberében induló felsőoktatási szakok felvételi ponthatárai. A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán idén állami ösztöndíjasként 423 pontot, önköltséges finanszírozás esetén 429 pontot kellett elérniük a sikeresen felvételizőknek, mely a hazai négy fogorvosképzőhely államilag finanszírozott képzés felvételi ponthatárai közül a második, a vidéki képzőhelyek viszonylatában az első helyet fogalja el.


Minden leendő hallgatónknak szeretettel gratulálunk és üdvözöljük őket az SZTE Fogorvostudományi Karán!


ponthatarok_szaklista_2018_SZTE-FOK


További fontos információk felvett hallgatóinknak.


Irány a gólyatábor!


Irány a gólyatábor!







esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták

Sipos Mark KristofSipos Márk Kristóf – ÁJTK, politológia

Mivel szegedi vagyok, nem volt kérdés, hogy ragaszkodom a városomhoz és a helyi egyetemhez. Azért a politológiát választottam, mert nagyon érdekel a politika. Emellett nem titkolt célom, hogy majd színésznek tanuljak, de ez előtt szeretném, hogy legyen egy biztos diploma a kezemben. A szakon nagyon kedvesek a tanárok, jó a kapcsolat velük, igazán családias a hangulat. A közösségi élet is élénk, igazán jó kedvezmények vannak külön az egyetemistáknak, így például ingyen lehet buliba menni, vagy olcsóbban lehet egy kávét inni.






Csoke_Mark_felveteliCsőke Márk- BTK, történelem

Harmadévesként már tapasztalatból mondhatom, hogy igaz a hír az egyetem színvonalas oktatásáról. Örülök, hogy ezt személyesen is megtapasztalhatom a történelem szakon. Az egyetemválasztás során fontos szempont volt az is, hogy a Szegedi Tudományegyetem közel van a szülőfalumhoz, és az, hogy sok ismerősöm is ide jelentkezett. Nagyon szeretek itt tanulni, mert Szeged nagyon szép és élhető város.

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.