ponthatarok_2018_SZTE-FOK_kezdo

Felvételi ponthatárok a Fogorvostudományi Karon 2018-ban

Gratulálunk minden sikeresen felvételiző fiatalnak!

Nyilvánosságra kerültek a 2018 szeptemberében induló felsőoktatási szakok felvételi ponthatárai. A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán idén állami ösztöndíjasként 423 pontot, önköltséges finanszírozás esetén 429 pontot kellett elérniük a sikeresen felvételizőknek, mely a hazai négy fogorvosképzőhely államilag finanszírozott képzés felvételi ponthatárai közül a második, a vidéki képzőhelyek viszonylatában az első helyet fogalja el.


Minden leendő hallgatónknak szeretettel gratulálunk és üdvözöljük őket az SZTE Fogorvostudományi Karán!


ponthatarok_szaklista_2018_SZTE-FOK


További fontos információk felvett hallgatóinknak.


Irány a gólyatábor!


Irány a gólyatábor!







esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Kocsis_BalazsKocsis Balázs - FOK, fogorvos

Azért Szegedre jelentkeztem, mert a dél-alföldi régióban szerettem volna maradni. Szegedről jókat hallottam, és most már tapasztaltam is. A kar dinamikusan fejlődik, épület egy 9 székes rendelő itt nálunk, ami európai színvonalú. Nagyon felkészült az oktatógárda, valamint a munkaadók külön skatulyába helyezik a Szegeden végzett fogorvostan-hallgatókat, tehát előnyben van az, aki szegedi diplomával rendelkezik, európai szinten is.




kartali_tunde_felveteliKartali Tünde - TTIK, biológia PhD

Újvidéken, szerb nyelven fejeztem be a mesterképzést. De mindig is szerettem volna az anyanyelvemen továbbtanulni, mikrobiológiával foglalkozni. Ezért jelentkeztem az SZTE Biológia Doktori Iskolájába. Szegedet mindig is szerettem. Régóta tisztában vagyok azzal is, hogy az itteni egyetem minőségi képzést biztosít, az SZTE Mikrobiológiai Tanszékéről csak jót hallottam. Ezért választottam a Szegedi Tudományegyetem doktori képzését.




További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *