Felvettek_az_SZTE-re_party

Ünnepeld velünk, hogy felvettek az SZTE-re!

Már csak néhányat kell aludni és július 24-én csütörtök este kiderülnek a felvételi ponthatárok! Ha valamit, ezt érdemes megünnepelni! Gyere el július 25-én pénteken és éld át életed első egyetemi buliját a JATE Klubban!

A JATE ingyenes Felvettek az SZTE-re Party!-val várja a felvételt nyert hallgatókat július 25-én pénteken.

A részvételhez nem kell mást tenned, mint bejelölni a Facebook-os eseménynél, hogy ott leszel, valamint elhozni magaddal középiskolás diákigazolványodat, és azt felmutatva a belépésnél ingyenesen vehetsz részt a bulin!

Ha más is csatlakozni szeretne hozzátok, akkor rájuk a következő jegyárak érvényesek:

Éjfélig a belépés fél áron: SZTE hallgatóknak (éjfélig): 300 Ft, Külsősöknek (éjfélig): 400 Ft
Éjfél után: SZTE: 600 Ft; Külsős: 800 Ftesza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták

Zadori_BenceZádori Bence – BTK – Kommunikáció-és médiatudomány

Szeged az Alföld fővárosa. Nem olyan nagy és túlcifrázott, mint Budapest, és ez az élmények, az ismerkedés javára szolgál. AZ SZTE pedig sokkal gyakorlatiasabb képzést ad a legtöbb egyetemnél, ami a választott szakom (kommunikáció- és médiatudomány) számára elengedhetetlen. És hogy miért a #sztekomm? Mert túlságosan érdekel a világ és ezt itt különösen díjazzák.

 

 

Kocsis KadosaKocsis Kadosa – TTIK, programtervező informatikus

Amikor egyetemet választottam, fontos volt a város is és a szak hírneve is. Így jutottam Szegedre. Szerintem ideálisabb itt tanulni, mint más városban. A szakomat nagyon szeretem, sokkal gyakorlatiasabb, mint más egyetemeken, ez pedig hasznos lesz majd a munkám során. A tanárok igazán segítőkészek és közvetlenek. A szaktársaim is rendesek, úgy gondolom, tartós barátságokat sikerült kialakítani néhány emberrel.
További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *