Felvettek_az_SZTE-re_party

Ünnepeld velünk, hogy felvettek az SZTE-re!

Már csak néhányat kell aludni és július 24-én csütörtök este kiderülnek a felvételi ponthatárok! Ha valamit, ezt érdemes megünnepelni! Gyere el július 25-én pénteken és éld át életed első egyetemi buliját a JATE Klubban!

A JATE ingyenes Felvettek az SZTE-re Party!-val várja a felvételt nyert hallgatókat július 25-én pénteken.

A részvételhez nem kell mást tenned, mint bejelölni a Facebook-os eseménynél, hogy ott leszel, valamint elhozni magaddal középiskolás diákigazolványodat, és azt felmutatva a belépésnél ingyenesen vehetsz részt a bulin!

Ha más is csatlakozni szeretne hozzátok, akkor rájuk a következő jegyárak érvényesek:

Éjfélig a belépés fél áron: SZTE hallgatóknak (éjfélig): 300 Ft, Külsősöknek (éjfélig): 400 Ft
Éjfél után: SZTE: 600 Ft; Külsős: 800 Ft



esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


sallai-doraSallai Dóra- GTK: pénzügy és számvitel

Semmi kétségem nem volt afelől, hogy az SZTE-re fogok jelentkezni, ugyanis ott tanuló ismerőseimtől csak pozitív véleményt hallottam. Érdekesnél érdekesebb kurzusok színesítik az egyetemi éveket, mindemellett magas színvonalú a sport és a nyelvoktatás is. Jó döntés az SZTE, mert országszerte elismert tudást ad a hallgatóknak, és itt olyan lehetőségekkel találkozhatunk, amik pozitívan hatnak mind a pályánk, mind az életünk során.

Roop DhanjalRoop Dhanjal – GYTK, gyógyszerész

Európában kerestem olyan egyetemet, ahol kiemelkedő a gyógyszerészképzés, így találtam rá a Szegedi Tudományegyetemre. Kiderült, hogy néhány ismerősöm is itt tanul vagy tanult, és ők is elismerően beszéltek mind a városról, mind a képzésről. Rendkívül jó oktatóink vannak, a képzés pedig igazán gyakorlatorientált, magas színvonalú. Szegedet is szeretem, főleg télen, akkor igazán gyönyörű a város. Élvezem, hogy minden közel van, mindenhova könnyen és gyorsan eljutok.





További hallgatói vélemények >>>