Idén is pályázhatnak a középiskolások a Tehetség-HÍD Programra

Az SZTE Eötvös Loránd Kollégium ebben az évben is meghirdeti kiemelkedő végzős, elsősorban Szegedre jelentkező középiskolásoknak tehetségkutató programját, a Szegedi Tehetség-HÍD Programot.

tehetseg-hid-2014A programba pályázó diákok közül a legjobbak egy nyári táborban vehetnek részt, amely segíti az egyetemi életbe való könnyebb beilleszkedést, valamint akár szakkollégiumi tagságot, mentorálást, illetve egyszeri egyetemkezdési támogatást is elnyerhetnek.

A Tehetség-HÍD Programot az SZTE Eötvös Loránd Kollégiuma koordinálja – nem véletlenül, hiszen a kettő céljai egybeesnek. Az 1931-ben alapított Kollégium a legkomolyabb tradíciókkal rendelkező vidéki szakkollégium Magyarországon. Karközi szakkollégium, így bármilyen szakos hallgató tagja lehet, számukra belső szakmai képzést, külön kollégiumi ösztöndíjakat, gazdag kulturális és közösségi életet ad.

Pályázni 2014. június 3-ig van lehetőségetek!

További információk elérhetőek a program honlapjáról:
http://www.eotvos.u-szeged.hu/tehetseghid


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták

Ujvari_Greta_kicsiÚjvári Gréta – MK, élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki Msc

Bács-Kiskun megyéből jöttem, és mivel nem szerettem volna nagyvárosba menni, Szeged ideális választásnak tűnt. Azért maradtam az SZTE-n mesterképzésen, mert az alapszakon megszerettem az egyetemet, és kiváló oktatókkal találkoztam. Nagyon jó volt a közösség is, ami a mérnöki kart illeti, igazi kis családias hangulatról tudok beszámolni. A kar számos lehetőséget kínál a hallgatóknak a munka, a gyakorlatok terén is, akár duális képzést is választhat az érdeklődő.


meszaros-adriannaMészáros Adrianna – GTK: kereskedelem és marketing

Vajdasági vagyok, azért is szeretem Szegedet, mert sok mindenben hasonlít Szabadkára. Ismerősöktől rengeteg jót hallottam már az egyetemről, amit most saját bőrömön is tapasztalok. A kar számos ösztöndíjjal támogatja a legtehetségesebb diákokat és lehetőséget biztosít a gyakorlatszerzésre is. Kedvencem a kari sportnap, mert itt nemcsak mozoghatok, de a csapatjátékok segítenek a beilleszkedésben is.



További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *