Idén is pályázhatnak a középiskolások a Tehetség-HÍD Programra

Az SZTE Eötvös Loránd Kollégium ebben az évben is meghirdeti kiemelkedő végzős, elsősorban Szegedre jelentkező középiskolásoknak tehetségkutató programját, a Szegedi Tehetség-HÍD Programot.

tehetseg-hid-2014A programba pályázó diákok közül a legjobbak egy nyári táborban vehetnek részt, amely segíti az egyetemi életbe való könnyebb beilleszkedést, valamint akár szakkollégiumi tagságot, mentorálást, illetve egyszeri egyetemkezdési támogatást is elnyerhetnek.

A Tehetség-HÍD Programot az SZTE Eötvös Loránd Kollégiuma koordinálja – nem véletlenül, hiszen a kettő céljai egybeesnek. Az 1931-ben alapított Kollégium a legkomolyabb tradíciókkal rendelkező vidéki szakkollégium Magyarországon. Karközi szakkollégium, így bármilyen szakos hallgató tagja lehet, számukra belső szakmai képzést, külön kollégiumi ösztöndíjakat, gazdag kulturális és közösségi életet ad.

Pályázni 2014. június 3-ig van lehetőségetek!

További információk elérhetőek a program honlapjáról:
http://www.eotvos.u-szeged.hu/tehetseghid


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Kocsik EdinaKocsik Edina – BTK – anglisztika

Szerintem Szeged sokkal barátságosabb város, mint Pest. Nagyon közvetlenek az emberek, és mindenhol ismerősökkel találkozok. Tetszik, hogy az egyetem elkötelezett a környezettudatosság iránt. Emellett az oktatás színvonala is kiemelkedő a hazai egyetemek viszonylatában is.





Hell_Molli_felveteliHell Molli - TKK, angol-média

Továbbtanulásnál az elsődleges célom az SZTE volt. Jókat hallottam az intézményről és a szülővárosomhoz is közel van. Jól érzem itt magam, elégedett vagyok a képzéssel, különösen azért, mert előre elkészített órarenddel segítenek minket. Egyik kedvenc helyem az egyetemi könyvtár, ahol a tanulmányokhoz szükséges könyveket megtalálom. Az SZTE 21. századi egyetem, tetszik, hogy a TIK-ben ingyenesen használhatom a számítógépeket és a legtöbb egyetemi épületben van free Wifi.


További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *