SZTE JATIK

VIII. SZTE Őszi Állásbörze, III. Szolgáltatók Börzéje és SZTE Mesterképzések Nyílt Napja

Idén nyolcadik alkalommal rendezzük meg az SZTE-n az Őszi Állásbörzét, egybekötve a harmadik Szolgáltatók Börzéje rendezvénnyel. Rendezvényünk alapvető célja a résztvevő cégek és hallgatók közötti kapcsolat megalapozása.

Rendezvényünk alapvető célja a résztvevő cégek és hallgatók közötti kapcsolat megalapozása. Az eseményen helyi, regionális és országos cégekkel egyaránt találkozhatsz. Itt a lehetőség, hogy feltedd kérdéseidet arról, amit mindig is szerettél volna tudni róluk. Használd ki az alkalmat és lépj kapcsolatba a kiállító cégekkel, add le az önéletrajzod vagy csak nézz szét. Egyszerű, nem?

A Szolgáltatók Börzéje rendezvényünket két éve indítottuk útjára, mivel egyre nőtt az igény arra, hogy a munkaerőpiacra kilépő hallgatók szakmai gyakorlatok teljesítésének segítségével kellő munkatapasztalattal egészítsék ki megszerzett diplomájukat. A börze segít a személyes kapcsolat, benyomás kialakításában, így olyan gyakornoki helyekre jelentkezhettek, melyek hozzátok a legközelebb állnak.

Az állásbörze és a szolgáltatók pultjai mellett nyolc kar (Állam- és Jogtudományi, a Bölcsészettudományi, Egészségtudományi és Szociális Képzési, a Gazdaságtudományi, a Juhász Gyula Pedagógusképző, a Mérnöki, a Természettudományi és Informatikai, valamint a Zeneművészeti Kar) mesterképzéses kínálatáról, a jelentkezés feltételeiről szerezhettek információt a Mesterképzések Nyílt Napján.

Bővebb információ: http://www.u-szeged.hu/mesterkepzesek oldalon.

Természetesen számos kiegészítő programmal várunk Benneteket: cégelőadások, Karrier Pizzák, Tanácsadó Sarok, Relax Sarok, Karrier Café és azelmaradhatatlan nyereményjáték! A részleteket folyamatosan tesszük közé honlapunkon, érdemes visszatérned!

A rendezvényen gazdagodhattok kiadványunkkal, az Állásbörze Kalauzzal, amelyben összegyűjtöttük Nektek a kiállító cégek bemutatkozó anyagait, aktuális állásajánlatait, gyakornoki pozícióit, melyet a rendezvény után is bátran forgathatjátok!


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


kartali_tunde_felveteliKartali Tünde - TTIK, biológia PhD

Újvidéken, szerb nyelven fejeztem be a mesterképzést. De mindig is szerettem volna az anyanyelvemen továbbtanulni, mikrobiológiával foglalkozni. Ezért jelentkeztem az SZTE Biológia Doktori Iskolájába. Szegedet mindig is szerettem. Régóta tisztában vagyok azzal is, hogy az itteni egyetem minőségi képzést biztosít, az SZTE Mikrobiológiai Tanszékéről csak jót hallottam. Ezért választottam a Szegedi Tudományegyetem doktori képzését.





Amer BatshoneAmer Batshone – GTK – International economy and business

Nálam az elsődleges szempont az volt, hogy Európában szerettem volna tanulni. Így találtam rá a Szegedi Tudományegyetemre, hiszen nagyon jó hírnévvel rendelkezik. A képzési területemről is azt hallottam, és most már tapasztaltam is, hogy nagyon színvonalas az oktatás, és megbecsülik a diplomát, amit itt szerzünk. Emellett nagyon olcsó itt az élet, úgyhogy megéri itt egyetemistának lenni.




További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *