Szte_felv2021_bannerek640x360_coursera

Coursera – sztárok az SZTE-re jelentkező diákoknak

A Coursera for SZTE jóvoltából az SZTE minden polgára regisztrálhat a világ legnagyobb online oktatási platformjára, ahol 190 egyetem és vállalat kurzusai közül választhat. A Coursera és az SZTE közötti együttműködés értelmében pedig ingyen szerezhet igazolást a kurzus elvégzéséről.

A legnépszerűbb Coursera kurzusok:

Figyelmükbe ajánljuk a Learn by doing with guided projects! rovatot, amely a Coursera nyitólapjáról érhető el. Ebben a rovatban távoli asztal eléréssel, mesterséges intelligencia segítségével végezhetőek tanulmányok többek között adatvizualizáció témakörében.


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Horvath_TamaraHorváth Tamara - TTIK, biológia mesterszak

2007-ben kezdtem el az egyetemet, azért pont Szegeden, mert nagyon jó híre van, illetve nagyon dicsérik az oktatást. Jó a fiatal társasági élet. Csak pozitív tapasztalatam vannak, sok emberrel lehet megismerkedni, nagyon kellemes csalódás volt az azóta eltöltött pár év. Az oktatás és a kutatás is világszínvonalú a TTIK-n, olyan ismeretekkel vérteznek fel bennünket, melyek birtokában jó eséllyel indulunk a munkaerőpiacon.




Farkas GellértFarkas Gellért – TTIK – kémia

A karon és a szakomon kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy olyan programokat szervezzenek, amik összekovácsolnak minket a csoporttársakkal. Ilyen például a kémiásoknak szóló Vegyetem tábor is. Emellett olyan programokat is szerveznek nekünk, amelyek az elhelyezkedés szempontjából különösen hasznosak. A tanárok kedvesek, rendkívül segítőkészek, így igazán családias hangulat alakult ki az évek során.



További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *