cover-2020SZTE_SZTE

Te már szinte SZTE-s vagy! - Lépj be Facebook csoportjainkba!

Kíváncsi vagy milyen lehet a Szegedi Tudományegyetemen tanulni? Érdekel, hogy milyen ösztöndíjak, tehetséggondozó programok, kulturális és szabadidős tevékenységek várnak rád Szegeden? Kérdezz felsőbb évesektől és ismerd meg leendő évfolyamtársaid a Szegedi Tudományegyetem kari Facebook csoportjaiban!


Jelentkezz Te is a Szegedi Tudományegyetem kari felvételi Facebook csoportjaiba, ahol nem csak a felvételivel és a képzésekkel kapcsolatos kérdésekre kapsz a választ, hanem érdekességeket is megtudhatsz a választott karról, képzésről! Megismerheted a rád váró sportolási-, szabadidős-, kulturális és karrier lehetőségeket. Azt is megtudhatod, hogyan és milyen ösztöndíjakra érdemes pályáznod tanulmányaid során. A csoportokat a későbbiekben évfolyamcsoportokká alakítjuk, így mindenképp érdemes belépned, ha nem akarsz a későbbiekben sem lemaradni semmiről!


A csoportokhoz az alábbi linkeken csatlakozhatsz:



esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


meszaros-adriannaMészáros Adrianna – GTK: kereskedelem és marketing

Vajdasági vagyok, azért is szeretem Szegedet, mert sok mindenben hasonlít Szabadkára. Ismerősöktől rengeteg jót hallottam már az egyetemről, amit most saját bőrömön is tapasztalok. A kar számos ösztöndíjjal támogatja a legtehetségesebb diákokat és lehetőséget biztosít a gyakorlatszerzésre is. Kedvencem a kari sportnap, mert itt nemcsak mozoghatok, de a csapatjátékok segítenek a beilleszkedésben is.




Lukács PetraLukács Petra – BTK – néprajz

Szeged egyik pozitívuma, hogy nem túl nagy a város. Sok az egyetemista fiatal, és szinte mindenki tud segíteni a másiknak, ha szükséges. Éppen ezért itt elsőévesként sem tud elveszni az ember. Ezt segíti természetesen az is, hogy szinte minden egy helyen van. A legjobb szerintem, hogy a szórakozóhelyek, kávézókban eszmecserére is van lehetőség.




További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *