cover-2020SZTE_SZTE

Te már szinte SZTE-s vagy! - Lépj be Facebook csoportjainkba!

Kíváncsi vagy milyen lehet a Szegedi Tudományegyetemen tanulni? Érdekel, hogy milyen ösztöndíjak, tehetséggondozó programok, kulturális és szabadidős tevékenységek várnak rád Szegeden? Kérdezz felsőbb évesektől és ismerd meg leendő évfolyamtársaid a Szegedi Tudományegyetem kari Facebook csoportjaiban!


Jelentkezz Te is a Szegedi Tudományegyetem kari felvételi Facebook csoportjaiba, ahol nem csak a felvételivel és a képzésekkel kapcsolatos kérdésekre kapsz a választ, hanem érdekességeket is megtudhatsz a választott karról, képzésről! Megismerheted a rád váró sportolási-, szabadidős-, kulturális és karrier lehetőségeket. Azt is megtudhatod, hogyan és milyen ösztöndíjakra érdemes pályáznod tanulmányaid során. A csoportokat a későbbiekben évfolyamcsoportokká alakítjuk, így mindenképp érdemes belépned, ha nem akarsz a későbbiekben sem lemaradni semmiről!


A csoportokhoz az alábbi linkeken csatlakozhatsz:



esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Monori CsengeMonori Csenge – BTK – néprajz

Azért jelentkeztem Szegedre, mert az SZTE egy nagyon kiemelkedő és jó hírű egyetem. Az oktatás rendkívül színvonalas. Nagyon szeretek ide járni, mert sok rendezvény szól a hallgatóknak, amelyeken igazán jól ki lehet kapcsolódni a tanulás mellett is. Nálunk különösen jó a közösség is, tanulás szempontjából nagyon segítőkész mindenki.





Major_AttilaMajor Attila - ZMK, magánének

Azért jöttem erre a szakra, mert itt olyan tanárok tanítanak, akiket nagyra tartok. Maga a szak a tanszékvezető, Temesi Mária tanárnő miatt vonzó, hiszen sok lehetőséget kínál arra, hogy elsősként operában szerepelhessek, ez pedig kezdőként hatalmas lehetőség és megtiszteltetés. A ZMK-n a tanár-diák kapcsolat nagyon szoros, hiszen ez a pálya nagyon tanárfüggő. Én itt megtaláltam Andrejcsik István operaénekes személyében azt a mestert, akivel a legtöbbet tudtam eddig fejlődni.



További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.