SZTE_fesztival

Szórakozás és kikapcsolódás egész évben Szegeden

Fontos, hogy legyen hol kiengedni a fáradt gőzt? Fiatal vagy és imádsz bulizni? Csak könnyedebb kikapcsolódásra vágysz? Az SZTE-n nem fogsz unatkozni, ezt garantáljuk!

Szeged igazai fesztiválváros: mozi, színház, múzeumok, borfesztivál, adventi vásár, halászléfőző verseny és rengeteg változatos esemény, elfoglaltság várja a kimozdulni vágyókat!


Itt zenei stílustól függetlenül megtalálod a számításod, hiszen számtalan klub és szórakozóhely vár a belvárosban, egymástól akár csak pár száz méterre, így egy este akár több helyen is szórakozhatsz. Tudtad, hogy a szegedi egyetemisták egyik kedvenc szórakozóhelye, a JATE Klub, a Rektori Épület alagsorában foglal helyet? Nem mindennapi, nem igaz? Ezen kívül még csomó bulihely működik Szegeden, mint a Hungi, a Retro klub vagy a SingSing.


Csak beülnél valahová? Úton-útszélen egy hangulatos kis kocsmába fogsz belebotlani, úgyhogy válogathatsz kedvedre a központon és azon túl is.

Fesztivál? Naná! A Szegedi Ifjúsági Napokon és a Szegedi Egyetemi Napokon kívül szeptemberben az Összegegyetemi Gólyatábor, tavasszal pedig a Suniversity Days várja a bulizókat.


Szereted a bálok varázslatos hangulatát? Akkor imádni fogod az SZTE báljait, hiszen a közös gólyabáltól kezdve a sima kari bálokig mindent megtalálsz nálunk!


Elég a bulizásból? Ne aggódj, lazább programokban is bővelkedünk! Az SZTE NKI Kulturális Iroda szervezi az Egyetemi Tavasz programsorozatot és az Őszi Kulturális Fesztivált, ami széleskörű programokkal várja az érdeklődőket.


Délutáni előadásokra vágysz a legismertebb hazai személyiségekkel? A JATE Sikersztorik izgalmas és változatos témákkal, meghitt beszélgetésekkel várja azokat, akik nem csak kikapcsolódnának, de tágítanák a látókörüket is. Az Alma Mater Alumni Tudásműhely rendhagyó rendezvénysorozat eseményeire két előadót hívnak meg, akik egy azonos témát más szemszögből közelítenek meg.


esza_felso

plakat

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


Balogh_RamonaBalogh Ramóna - TKK, magyar-, média-, mozgókép-, és kommunikációtanár

Ezzel a képzéssel a későbbiek során nagyobb esélyem van a munkaerőpiacon való elhelyezkedésre, és szerintem a kommunikáció bármely munkaterületen kifizetődő. Azért ezt a szakot választottam, mert kisgyermekkorom óta szerelmese vagyok a magyar nyelvnek, a magyar irodalomnak, és ehhez a kommunikáció mint olyan, elválaszthatatlan dolog.
Fűrész ZsófiaFűrész Zsófia – ÁOK – orvos

Szeged rengeteg lehetőséget nyújt a diákoknak egyaránt a szórakozás, kultúra, és a munkavállalás terén is. Annak ellenére, hogy vidéki egyetem, az oktatás színvonala eléri a pesti egyetemekét, sőt szerintem még túl is szárnyalja azokat. Nagyon szeretek itt tanulni, nagyon szeretem, hogy ilyen nyugis, barátságos maga a város is.

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *