Jelentkezz az SZTE Junior Akadémia Beugró programjára!

Az érettségire való felkészülésben segít az SZTE Junior Akadémia Beugró programja.

Már elkezdődtek a középiskolások és a másodfelvételizők számára meghirdetett emelt szintű érettségire felkészítő tanfolyamok a kötelező tantárgyakból, nyelvekből, és biológiából illetve kémiából. 2020 januárjában azonban új tanfolyamok indulnak, ezúttal informatikából és olyan szakmai tárgyakból, mint turisztikai ismeretek, gépgyártás-technológiai ismeretek, mechatronikai ismeretek, automatikai és elektronikai ismeretek, illetve épületgépészeti ismeretek.


A 60 órás tanfolyamok önköltsége 30 ezer forint, de ezt az összeget visszakapják azok, akik a 2020/2021-es tanévben sikeresen felvételiznek a Szegedi Tudományegyetemre.


A felkészítőkre 2020. január 10-ig lehet jelentkezni a juniorakademia@rekt.szte.hu e-mail címen.


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták

Iszak KrisztianIszak Krisztián – BTK, szociológia

Egyáltalán nem bántam meg, hogy a Szegedi Tudományegyetemre jelentkeztem, ugyanis a képzés itt sokkal gyakorlatiasabb, mint más egyetemeken. Minden tavasszal részt kell vennünk élesben egy kérdőíves kutatásban, ami a Szeged Studies nevet viseli. Így saját bőrünkön tapasztalhatjuk meg a szakma szépségeit, és hogy mennyi és milyen munka áll egy komplett kutatás lebonyolításában, kivitelezésében. Úgy gondolom, ezáltal egy igazán gyakorlatias tudást kapunk meg.






Kubik_SzintiaKubik Szintia – BTK, kommunikáció-és médiatudomány MA

Vajdaságiként fontos volt számomra, hogy az egyetem közel legyen az otthonomhoz, ezért választottam a Szegedi Tudományegyetemet, illetve azért is, mert nagyon sok pozitívumot hallottam róla korábban. Szegednek több előnye van: a mérete, a pezsgése és a kedvezményei. Tökéletes mert nagyváros, de mégis kisvárosias a légkör, ami igazán hangulatossá teszi. Rengeteg kulturális program közül tudnak választani a diákok, melyek gyakran párosulnak kedvezményekkel is. Nem bántam meg, hogy idejelentkeztem, mert számtalan lehetőséget biztosít az SZTE a diploma megszerzése után is.

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *