Ingyenes osztálykirándulások a Kalandor Programon keresztül

Az SZTE Junior Akadémia Kalandor Programja lehetőséget biztosít a középiskolásokoknak, hogy ingyenes osztálykiránduláson vegyenek részt.

Az SZTE Junior Akadémia támogatásával szervezett kirándulások célja, hogy a diákok jobban megismerhessék Szeged nevezetességeit, köztük az egyetem különböző intézményeit.


Az osztályok egy, illetve kétnapos kirándulásokon vehetnek részt. A szállást az SZTE Eötvös Loránd Kollégiuma biztosítja, az idegenvezetést is a kollégium egyetemi hallgatói tartják a diákoknak. A kirándulások időszaka: 2020 tavasza. A konkrét időpontot a résztvevő osztállyal egyeztetik.  Osztályokat csak korlátozott számban tud fogadni az egység, ezért érdemes minél hamarabb jelentkezni. Jelentkezési határidő: 2020. február 28.


További információ itt.


esza_felso

plakat

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


Balogh_LaszloBalog László - ETSZK, gyógytornász

Világ életemben az egészségügy iránt vonzódtam. Talán ezért jelentkeztem először biológia szakra, ami nem vált be. Később gyógymasszőrködéssel foglalkoztam, ott ismertem meg nagyon sok olyan embert, akik az SZTE ETSZK gyógytornász szakára járnak. Megtetszett a tudás, amit ők képviselnek, ezért eldöntöttem, hogy én is ide akarok járni. Azért a Szegedi Tudományegyetemet választottam, mert itt olyan gyakorlatorientált a gyógytornászképzés, mint sehol máshol az országban. A gólyatábor és kari bulik is nagyon jók, összességében mindennel meg vagyok elégedve.
sallai-doraSallai Dóra- GTK: pénzügy és számvitel

Semmi kétségem nem volt afelől, hogy az SZTE-re fogok jelentkezni, ugyanis ott tanuló ismerőseimtől csak pozitív véleményt hallottam. Érdekesnél érdekesebb kurzusok színesítik az egyetemi éveket, mindemellett magas színvonalú a sport és a nyelvoktatás is. Jó döntés az SZTE, mert országszerte elismert tudást ad a hallgatóknak, és itt olyan lehetőségekkel találkozhatunk, amik pozitívan hatnak mind a pályánk, mind az életünk során.

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *