Februárban is vár nyílt napján az SZTE!

2020. február 8-án ismét várja a Szegedi Tudományegyetem nyílt napján és ezzel egybekötött szülői értekezletén az érdeklődőket.

Az SZTE Rektori Hivatal épületében (Szeged, Dugonics tér 13.), 2020. február 8-án, 9 és 14 óra között azt SZTE összes karának képviselője várja a leendő középiskolásokat és szüleiket is, akiktől a felvételivel és a képzésekkel kapcsolatos minden információt meg lehet tudni.


A központi nyílt nap mellett az egyetem egyes karai is várják saját nyílt napjaikon az érdeklődőket, melyekről a kari honlapokon, illetve az SZTE Felvételizőknek szóló honlapján lehet tájékozódni.

 


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Nagy_EvelinNagy Evelin - GYTK, gyógyszerész

Idehaza Szegeden a legszínvonalasabb a gyógyszerészképzés, ezért is jöttem az SZTE-re az ország másik feléből. Jók a tapasztalataim, bár nagyon nehéz, sokat kell tanulni, de végig lehet csinálni. Gyógyszerészekből hiány van, így ha végzünk, garantált, hogy el tudunk a diplománkkal helyezkedni.




Mango_MagdolnaMangó Magdolna - ÁJTK jogász

A képzéssel kapcsolatban eddig csak pozitív tapasztalataim vannak. A tanárok korrektek, bár vannak nehéz tantárgyak, de végig lehet vinni. Szeged nagyon jó hely, a közelsége miatt is ide akartam jönni, valamint azért, mert sok ismerősöm járt ide, ők is ajánlották. Mindig is jogász akartam lenni, és úgy érzem, hogy a szegedi ÁJTK megfelelő hely erre.



További hallgatói vélemények >>>