kifizetes-1024x654

Ösztöndíjak, juttatások – használd ki az SZTE lehetőségeit!

Ha szemfüles vagy az SZTE-n több százezer forint ösztöndíjat gyűjthetsz össze és kimaxolhatod a lehetőségeid.

Milyen ösztöndíjakból szemezgethetsz?

A szociális ösztöndíj, a tanulmányi ösztöndíj mellett a köztársasági, a városi, a Bursa Hungarica vagy a Szent Imre is jó lehetőség lehet az anyagi helyzeted stabilizálására.


Emellett meg kell említenünk az Erasmus ösztöndíjat, amivel a világ számos helyére juthatsz el a tanulmányaidtól függően! #travellover


Ingyenes utazás? Szegeden belül lehetséges!

Félévente pályázhatsz a városi tanulóbérletre, amennyiben nappali tagozatos, államilag finanszírozott hallgató vagy. A diákbérlettel igénybe veheted a szegedi összes tömegközlekedési eszközt.


Könyvmoly vagy? Tankönyvre lenne szükséged? Támogatjuk!

Minden félévben 6500 forintos jegyzettámogatásban részesülsz, amit az SZTE Jegyzetboltban tudsz felhasználni akár online is. Maximum az adott vásárlás értékének 75%-áig használható fel, a számla 25%-a terheli a te pénztárcádat. Így is jó lehetőség, nem igaz? #olvasnimenő


Diákkedvezmények? Több, mint gondolnád!

A diákigazolvány nyújtotta lehetőségekkel már valószínűleg képben vagy, de emellett számos, kari kártyával igénybe vehető kedvezmény áll a rendelkezésedre, ami tényleg széleskörűen felhasználható az étkezéstől kezdve a szórakozáson át a kulturális tevékenységekig.


Ne aggódj, az SZTE-n még spórolni is tudsz a nyári pihenésre!


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Hegedus_AgnesHegedűs Ági - BTK, anglisztika

Azért választottam Szegedet, mert nagyon szeretem ezt a várost, jó érzés itt leni. A BTK-t azért ajánlom másoknak, mert nagyon rendesek és segítőkészek a tanárok, jó velük megismerkedni, s itt van mellette a gyönyörű TIK, ahol nyugodtan lehet tanulni. Sokat kell ugyan tanulni, főleg egy gimnázium után, de szívesen ajánlom a kart mindenkinek.


Mato_Gabor_kicsiMátó Gábor – BTK, kommunikáció-és médiatudomány

Orosházáról jöttem Szegedre, mivel nagyon jó és biztató információkat kaptam az egyetemről és a városról az ismerőseimtől. Az SZTE BTK Kommunikáció-és médiatudomány szakjára jelentkeztem, ahol most vagyok elsőéves. Újságíró szeretnék lenni, és az egyetem szakmai lehetőségeinek köszönhetően már most, a tanulmányaim elején, ezen a területen lehetek gyakornok.

További hallgatói vélemények >>>