rektori_kiemelt_nagy

Továbbtanulási kérdőív

Kedves Leendő Felvételiző!


Az alábbi kérdőívvel, a középiskolások felsőoktatási intézményekkel szemben támasztott igényeit, a hazai és külföldi egyetemekről alkotott véleményét szeretnénk feltérképezni. Ebben kérjük a segítséged!


Amennyiben megválaszolod az alábbi néhány kérdésünket, nem csupán SZTE-s ajándékokkal, de akár 2 db Szegedi Ifjúsági Napok diákbérlettel is gazdagodhatsz, a SZIN fesztivál felajánlásával. (További információk, részletes program www.szin.org). A nyereményjátékban való részvételhez a kérdőív végén ne feledd el megadni érvényes e-mail címedet, mivel ha nyersz ezen keresztül fogunk értesíteni. Kérdésedet a kutatással vagy a nyereményjátékkal kapcsolatosan a beres.sandor@rekt.szte.hu címen teheted fel.

A kérdőív anonim, megadott adataidat és válaszaidat összesítetten kezeljük. Ne aggódj, rossz válasz nincs! ;)

Mit gondolsz? Van 5 perced?


Köszönjük, hogy válaszaiddal hozzájárulsz kutatásunk sikerességéhez!


A kérdőív "A Szegedi Tudományegyetem oktatási és szolgáltatási teljesítményének innovatív fejlesztése a munkaerőpiaci és a nemzetközi verseny kihívásaira való felkészülés jegyében” című pályázat révén jött létre.


A kérdőív ide kattintva nyitható meg!


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták

Nemeth MelittaNémeth Melitta – TTIK, földrajz

Korábban már elkezdtem egy szakot, viszont úgy hozta az élet, hogy azt abbahagytam. Ezután elkezdtem dolgozni, és a munkám során jöttem rá, hogy a turizmus és a földrajz az, ami igazán érdekel. Így újra nekifutottam a tanulásnak, és felvételiztem a TTIK-ra, földrajz szakra. Szakiránynak a turizmust választottam. Itt végre úgy érzem, hogy a helyemen vagyok. Pozitívum, hogy habár kevesen vagyunk ezen a specializáción mégis elindították, így sokkal több idő jut egy-egy emberre az órákon.


jiang_xuezhiJiang Xuezhi - GTK: gazdálkodás és menedzsment

Az SZTE a világban és Magyarországon is jó hírű egyetem. Nagyszerű élmény itt tanulni. Az oktatók szakmailag kiválóak, a hallgatótársak kedvesek és nyitottak a külföldi kultúrák felé. A kellemes hangulatú kari rendezvények segítik a beilleszkedést és lehetőséget nyújtanak új barátságok kialakítására.További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *