rektori_kiemelt_nagy

Továbbtanulási kérdőív

Kedves Leendő Felvételiző!


Az alábbi kérdőívvel, a középiskolások felsőoktatási intézményekkel szemben támasztott igényeit, a hazai és külföldi egyetemekről alkotott véleményét szeretnénk feltérképezni. Ebben kérjük a segítséged!


Amennyiben megválaszolod az alábbi néhány kérdésünket, nem csupán SZTE-s ajándékokkal, de akár 2 db Szegedi Ifjúsági Napok diákbérlettel is gazdagodhatsz, a SZIN fesztivál felajánlásával. (További információk, részletes program www.szin.org). A nyereményjátékban való részvételhez a kérdőív végén ne feledd el megadni érvényes e-mail címedet, mivel ha nyersz ezen keresztül fogunk értesíteni. Kérdésedet a kutatással vagy a nyereményjátékkal kapcsolatosan a beres.sandor@rekt.szte.hu címen teheted fel.

A kérdőív anonim, megadott adataidat és válaszaidat összesítetten kezeljük. Ne aggódj, rossz válasz nincs! ;)

Mit gondolsz? Van 5 perced?


Köszönjük, hogy válaszaiddal hozzájárulsz kutatásunk sikerességéhez!


A kérdőív "A Szegedi Tudományegyetem oktatási és szolgáltatási teljesítményének innovatív fejlesztése a munkaerőpiaci és a nemzetközi verseny kihívásaira való felkészülés jegyében” című pályázat révén jött létre.


A kérdőív ide kattintva nyitható meg!


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


Toth_FanniTóth Fanni - JGYPK, andragógia

Azért jöttem Szegedre, mert a közelben lakom, de egyébként is szívesen választottam volna az SZTE-t, mert nagyon sok jót hallottam róla. Azért szeretem nagyon a JUGYU-t, mert színes és pezsgő a kari élet, a tanárok nagyon segítőkészek, nagyon sok mindenben segítenek, sok a gyakorlat, ami szerintem pozitívum, ennek révén a jövőben el lehet helyezkedni.
Mango_MagdolnaMangó Magdolna - ÁJTK jogász

A képzéssel kapcsolatban eddig csak pozitív tapasztalataim vannak. A tanárok korrektek, bár vannak nehéz tantárgyak, de végig lehet vinni. Szeged nagyon jó hely, a közelsége miatt is ide akartam jönni, valamint azért, mert sok ismerősöm járt ide, ők is ajánlották. Mindig is jogász akartam lenni, és úgy érzem, hogy a szegedi ÁJTK megfelelő hely erre.További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *