rektori_kiemelt_nagy

Továbbtanulási kérdőív

Kedves Leendő Felvételiző!


Az alábbi kérdőívvel, a középiskolások felsőoktatási intézményekkel szemben támasztott igényeit, a hazai és külföldi egyetemekről alkotott véleményét szeretnénk feltérképezni. Ebben kérjük a segítséged!


Amennyiben megválaszolod az alábbi néhány kérdésünket, nem csupán SZTE-s ajándékokkal, de akár 2 db Szegedi Ifjúsági Napok diákbérlettel is gazdagodhatsz, a SZIN fesztivál felajánlásával. (További információk, részletes program www.szin.org). A nyereményjátékban való részvételhez a kérdőív végén ne feledd el megadni érvényes e-mail címedet, mivel ha nyersz ezen keresztül fogunk értesíteni. Kérdésedet a kutatással vagy a nyereményjátékkal kapcsolatosan a beres.sandor@rekt.szte.hu címen teheted fel.

A kérdőív anonim, megadott adataidat és válaszaidat összesítetten kezeljük. Ne aggódj, rossz válasz nincs! ;)

Mit gondolsz? Van 5 perced?


Köszönjük, hogy válaszaiddal hozzájárulsz kutatásunk sikerességéhez!


A kérdőív "A Szegedi Tudományegyetem oktatási és szolgáltatási teljesítményének innovatív fejlesztése a munkaerőpiaci és a nemzetközi verseny kihívásaira való felkészülés jegyében” című pályázat révén jött létre.


A kérdőív ide kattintva nyitható meg!


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


Kocsis_Bernadett_felveteliKocsis Bernadett - BTK, szociológia

Nagyon szeretem Szegedet, hallgatókkal teli, pezsgő egyetemi város. A képzéssel is elégedett vagyok, különösen azért, mert számos gyakorlati helyet biztosít az egyetem a hallgatóknak –nemcsak szociológia szakon. Szeretem, hogy olyan sokféle testnevelés kurzus közül lehet választani, így az is megtalálja a számára kedvező sportágat, aki a labdajátékokat szereti, de az is, aki inkább az extrém mozgásformákat kedveli.Kovacs_Tamas_felveteliKovács Tamás - GTK, gazdálkodási és menedzsment

Azért szeretek a Szegedi Tudományegyetemre járni, mert nagyon sok jó program van az egyetemisták számára, sok lehetőség adódik a kikapcsolódásra a kari épületek környékén is. Emellett nagyon jó a közösség is, mindenki segítőkész, barátságos. Igaz ez az oktatókra is, akik nagyon érdekes és színvonalas órákat tartanak.
További hallgatói vélemények >>>