kepzesi_teszt

Bizonytalan vagy a pályaválasztásban? - Töltsd ki online tesztünket!

Nem tudod, milyen irányba tanulj tovább? Bizonytalan vagy abban, hogy melyik a számodra legmegfelelőbb képzési terület? Tölts ki saját fejlesztésű online képzési orientációs tesztünket, és megtudod, merre tovább!

A www.mileszekha.szte.hu oldalon elérhető teszt kitöltésével visszajelzést kapsz a rád leginkább jellemző személyiségjegyekről, készségekről és érdeklődési irányokról. Az online platform a kitöltés végén nemcsak foglalkozásokat, hanem olyan képzési területeket és szakokat is ajánl, melyek elérhetőek a Szegedi Tudományegyetemen. A megfelelő szakválasztás pedig előnyt nyújt a későbbi elhelyezkedésben. A teszt kitöltése különösen azoknak a diákoknak ajánlott, akik bizonytalanok a szakválasztást illetően, vagy megerősítést szeretnének kapni továbbtanulási döntésük meghozatala előtt.


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Honti_Szilard_felveteliHonti Szilárd - JGYPK, testnevelő-edző

Világéletemben sportoltam, ezért fontos volt számomra, hogy segíthessem a diákokat már fiatal korukban az egészségesebb életmód felé orientálni. Ehhez nagyon komoly támogatást nyújtanak a szakmailag felkészült tanárok és a sokrétű képzés, hiszen a tanulmányok alatt minden sportba betekintést kapok. Mindenki, aki szereti a sportot és valóban ezzel akar foglalkozni később, itt megtalálja a számításait. Csak ajánlani tudom mind az egyetemet, mind pedig a szakot a fiatalabbaknak.



Sisak_MagdolnaSisák Magdolna - GTK, pénzügy-számvitel

Azért jöttem ide, mert nővérem is gazdasági szakon végzett, és mondta, hogy ez előnyös a munkaerőpiacon, mert elég jó helyen tudott vele elhelyezkedni. Eddig nincsenek negatív élményeim, bár sokat kell tanulni, de tetszik nagyon a kar, és maga a szak is, ajánlom másoknak is. Diákközpontú, gyakorlatias az oktatás, hasznos ismeretekre teszünk szert.



További hallgatói vélemények >>>