kepzesi_teszt

Bizonytalan vagy a pályaválasztásban? - Töltsd ki online tesztünket!

Nem tudod, milyen irányba tanulj tovább? Bizonytalan vagy abban, hogy melyik a számodra legmegfelelőbb képzési terület? Tölts ki saját fejlesztésű online képzési orientációs tesztünket, és megtudod, merre tovább!

A www.mileszekha.szte.hu oldalon elérhető teszt kitöltésével visszajelzést kapsz a rád leginkább jellemző személyiségjegyekről, készségekről és érdeklődési irányokról. Az online platform a kitöltés végén nemcsak foglalkozásokat, hanem olyan képzési területeket és szakokat is ajánl, melyek elérhetőek a Szegedi Tudományegyetemen. A megfelelő szakválasztás pedig előnyt nyújt a későbbi elhelyezkedésben. A teszt kitöltése különösen azoknak a diákoknak ajánlott, akik bizonytalanok a szakválasztást illetően, vagy megerősítést szeretnének kapni továbbtanulási döntésük meghozatala előtt.


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták

Csaszar_Dorina-kicsiCsászár Dorina – BTK, kommunikáció-és médiatudomány MA

Szegediként evidens választás volt a Szegedi Tudományegyetem, mivel erősen kötődök a városhoz. Itt él a családom, a barátaim, a párom. Nem mellesleg az SZTE-nek olyan hírneve, képzési kínálata van, ami miatt megéri ide jelentkezni. Számomra itt van a legjobb specializáció a Kommunikáció-és médiatudomány szakon a többi egyetemhez képest, ezért is választottam az SZTE-t.

Mato_Gabor_kicsiMátó Gábor – BTK, kommunikáció-és médiatudomány

Orosházáról jöttem Szegedre, mivel nagyon jó és biztató információkat kaptam az egyetemről és a városról az ismerőseimtől. Az SZTE BTK Kommunikáció-és médiatudomány szakjára jelentkeztem, ahol most vagyok elsőéves. Újságíró szeretnék lenni, és az egyetem szakmai lehetőségeinek köszönhetően már most, a tanulmányaim elején, ezen a területen lehetek gyakornok.

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *