kepzesi_teszt

Bizonytalan vagy a pályaválasztásban? - Töltsd ki online tesztünket!

Nem tudod, milyen irányba tanulj tovább? Bizonytalan vagy abban, hogy melyik a számodra legmegfelelőbb képzési terület? Tölts ki saját fejlesztésű online képzési orientációs tesztünket, és megtudod, merre tovább!

A www.mileszekha.szte.hu oldalon elérhető teszt kitöltésével visszajelzést kapsz a rád leginkább jellemző személyiségjegyekről, készségekről és érdeklődési irányokról. Az online platform a kitöltés végén nemcsak foglalkozásokat, hanem olyan képzési területeket és szakokat is ajánl, melyek elérhetőek a Szegedi Tudományegyetemen. A megfelelő szakválasztás pedig előnyt nyújt a későbbi elhelyezkedésben. A teszt kitöltése különösen azoknak a diákoknak ajánlott, akik bizonytalanok a szakválasztást illetően, vagy megerősítést szeretnének kapni továbbtanulási döntésük meghozatala előtt.


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


Csoke_Mark_felveteliCsőke Márk- BTK, történelem

Harmadévesként már tapasztalatból mondhatom, hogy igaz a hír az egyetem színvonalas oktatásáról. Örülök, hogy ezt személyesen is megtapasztalhatom a történelem szakon. Az egyetemválasztás során fontos szempont volt az is, hogy a Szegedi Tudományegyetem közel van a szülőfalumhoz, és az, hogy sok ismerősöm is ide jelentkezett. Nagyon szeretek itt tanulni, mert Szeged nagyon szép és élhető város.


Juhasz_Zsolt_kiemeltJuhász Zsolt - GTK, gazdálkodási és menedzsment

Azért választottam Szegedet, mert hiába nagy egyetemvárosról van szó, mégis nagyon otthonosnak éreztem a hangulatát minden korábbi látogatásom során. Nagyon jó, hogy minden közel van a városban, és egy-egy jó buli után egyszerűen hazajuthatok. Nagyon jó a közösség is itt, mindenki nagyon barátságos.


További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *