Matematika érettségi tételek 2017

Milyen tételcímekre, tematikára számíthatnak azok, akik emelt szinten vizsgáznak majd?


Az Oktatási Hivatal oldalán nyilvánosságra hozták az emelt szintű szóbeli matekérettségi tételcímeit - ezeket itt találjátok.


A tételcímek mellett elérhető az emelt szintű érettségin használható képlettár is, és egy részletes tájékoztatót is találtok az emelt szintű szóbeli vizsgáról.


Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a matekérettségi követelményrendszere is változik 2017-től.


Középszinten megkövetelt ismeretek nem haladják meg jelentősen az eddigieket (a gráfok és a statisztika-valószínűség témakörében jelenik meg néhány új követelmény), emelt szinten azonban bővült a bizonyítandó tételek köre.


Forrás: eduline.hu


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Nagy_EvelinNagy Evelin - GYTK, gyógyszerész

Idehaza Szegeden a legszínvonalasabb a gyógyszerészképzés, ezért is jöttem az SZTE-re az ország másik feléből. Jók a tapasztalataim, bár nagyon nehéz, sokat kell tanulni, de végig lehet csinálni. Gyógyszerészekből hiány van, így ha végzünk, garantált, hogy el tudunk a diplománkkal helyezkedni.




Honti_Szilard_felveteliHonti Szilárd - JGYPK, testnevelő-edző

Világéletemben sportoltam, ezért fontos volt számomra, hogy segíthessem a diákokat már fiatal korukban az egészségesebb életmód felé orientálni. Ehhez nagyon komoly támogatást nyújtanak a szakmailag felkészült tanárok és a sokrétű képzés, hiszen a tanulmányok alatt minden sportba betekintést kapok. Mindenki, aki szereti a sportot és valóban ezzel akar foglalkozni később, itt megtalálja a számításait. Csak ajánlani tudom mind az egyetemet, mind pedig a szakot a fiatalabbaknak.


További hallgatói vélemények >>>