Felvételizők, figyelem! Változott a határidő, ma még hitelesíthettek

Meghosszabbították az egyetemi-főiskolai felvételi hitelesítési határidejét, február 21-én éjfélig - vagyis még pár óráig - hitelesíthetitek az elektronikus jelentkezési rendszerben leadott felvételi kérelmet.


Hitelesíteni kétféleképpen lehet. Ha van ügyfélkapus regisztrációtok, akkor a legegyszerűbb megoldás, ha az e-felvételibe és az Ügyfélkapun együttesen beléptek. A hitelesítés megtörténtéről a jelentkező elektronikus értesítést kap.


Az Ügyfélkapu egyszeri regisztrációt igényel; személyesen bármelyik okmányirodában, kormányhivatali ügyfélszolgálati irodában, adóhatóság ügyfélszolgálatán, külképviseleten, vagy elektronikusan 2016. január 1-jét követően kiállított érvényes személyazonosító igazolvány birtokában indíthatjátok el. Arra figyelni kell, hogy ideiglenes regisztrációt nem fogadják el az e-felvételi jelentkezés hitelesítéséhez.


A hitelesítés másik módszere: az e-felvételi felületéről kinyomtatott hitelesítő adatlapot aláírva, majd legkésőbb a fenti határidőig az Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190 címre postázni, célszerű ajánlott küldeményként feladni.


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Toth_Fanni_felveteliTóth Fanni - TTIK, programtervező informatikus

Az SZTE programtervező informatikus szakján igazán minőségi oktatást kapunk. Ami számomra pozitív, hogy tényleg azt kaptam, amire számítottam, amit hirdettek a nyílt napokon is. Ráadásul, ha valaki ügyes a programtervezésben még esélyt is kaphat, hogy a tanszékünkön dolgozzon. Sokan nem is tudják, de duális képzésben is lehet tanulni, ami nagyon sokat segít a gyakorlatias tapasztalatok megszerzésében, és az egyetem után komoly előnyt jelenthet ez a munkaerőpiacon.



Horvath_FiorellaHorváth Fiorella - MK, műszaki menedzser

Főként a közösségi élet vonzott a Szegedi Tudományegyetemre. Műszaki menedzser szakon tanulok, az fogott meg benne, hogy a dolgok műszaki és a gazdasági részébe is bele tudok látni. Ráadásul nagyon jó lehetőségek vannak az egyetemen például: egy logisztikai tárgy keretében például elutazunk Brüsszelbe, hogy feltérképezzük az ottani repülőteret. Az itt tanulók valóban egy kis csapatot alkotnak. Viszonylag kevesen járunk az MK-ra a többi karhoz képest, ezért ismert mindenki mindenkit, és mindig egymás segítségére tudunk lenni. Ráadásul a diákélet is fantasztikus, csak ajánlani tudom mindenkinek.

További hallgatói vélemények >>>