Honlapra_3

Junior termelésirányító - Mars

Junior Termelésirányítóként megismerheted a termelés minden területét, emellett közvetlen munkakapcsolatban leszel a különböző társosztályokkal, mivel a munkádnak az üzletre gyakorolt hatásával is foglalkoznod kell.

A szakmai tudás megszerzése mellett támogatjuk a fejlődésedet, épp ezért a munkakör során egy frissdiplomás programhoz csatlakozol, miközben a különböző, általad betöltött termelési pozíciókon keresztül fokozatosan válsz a következő nemzedék vezetőjévé.


Mit fogok csinalni?


Ezen időszak alatt lehetőséged lesz arra, hogy minél több és hasznos képességre tegyél szert a termelés világában. Emellett pedig könnyen elképzelhető, hogy egy 20 fős csapat vezetése lesz a feladatod.

A program során lehetőséged nyílik arra, hogy mélységében megismerd, hogyan működik egy széles termékskálát előállító gyár, hogy elmélyítsd tudásodat a gyártó környezetben elvárt munka- és egészségvédelemmel kapcsolatban, valamint, hogy erős műszaki, funkcionális és vezetői képességekre tegyél szert.


Milyen támogatásra számíthatok?


Rengeteg lehetőséged lesz a saját fejlődésedet és karrieredet formálni. Ha valamely műszaki képességedet szeretnéd fejleszteni, vagy új vezetői képességeket szeretnél elsajátítani, megteheted. Végzettségedtől függetlenül azonban minden támogatást meg fogsz kapni a legjobb vezetőinktől, mentorainktól és pártfogóinktól.


Valóban nekem való ez?


Téged keresünk, ha felsőfokú végzettséggel és maximum kétéves gyakorlattal rendelkezel, jól beszélsz angolul, szívesen bővíted tudásod és tenni szeretnél szakmai fejlődésedért, emellett pedig érdekel a termelés világa.


A munkavégzés helye


Csongrád-Bokros, Csongrád megye, a Mars Europe legjobb kisállateledel gyárában.


Önéletrajzodat a marshu.jobs@effem.com email címre várjuk.

Friss hírek

Friss hírek RSS

honlapra_3._6

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból világszerte az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta a Meló-Diák Hálózattal együttműködve biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre. Táborainkat rendszeresen látogatjuk mi is, mind az amerikai és mind a budapesti irodából!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Céges partnereink jobbnál jobb lehetőségekkel várnak Téged is novemberben! Próbainterjú, céglátogatás, nyílt nap vagy gyakornoki ajánlat iránt érdeklődsz? Akkor ne felejts el beleolvasni az októberi hírlevélbe!

honlapra_3._5

Frissdiplomás lehetőségek, csak Neked! Az ország legjobb cégeinek programjait válogattuk össze, ügyelve a sokszínűségre. Ha közel vagy a diplomázáshoz, ha fejlesztenéd magad, ha szeretnéd a tudásodat valós projektekbe fektetni, itt az idő - vágj bele! Ne csüggedj, ha épp nincs jelentkezési időszak - mentsd el későbbre!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3