rabit_fejlec

Német fordító (részmunkaidős) - RabIT

A RabIT német nyelvterületen jártas fordítót keres szegedi irodájába részmunkaidős lehetőséggel. Hogyha tanulmányok mellett keresel munkát, szeretnél rendszeres, biztos jövedelemmel rendelkezni, akkor itt a helyed!

Foglalkoztatás típusa: Részmunkaidő

Munkavégzés helye: SzegedCégüknél igazi kihívásokkal találkozhatsz, fiatalos csapatban és folyamatosan fejlődő, innovatív környezetben dolgozhatsz.


Feladatok:


- Sales & Marketing csoport munkájának támogatása

- Szakmai anyagok fordítása

- Szakértelmeddel és hozzáértéseddel segítesz a német nyelven beérkező megkeresések kezelésében

- Adminisztratív feladatok ellátása


Elvárások:


- Kommunikációs szintű német nyelvtudás szóban és írásban

- Számítógépes ismeret

- MS Office ismerete

- Jó problémamegoldó képesség

- Pontosság, precizitás


Amit kínálunk:


- Rugalmas munkaidő

- Szakmai fejlődés, tanulás

- Változatos feladatok

- Családias, barátságos közeg


Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, jelentkezz bátran fényképes önéletrajzod elküldésével a jobs@rabit.hu email címre!

Jelentkezési határidő: 2022. március 31.

 


Friss hírek

Friss hírek RSS

honlapra_3._6

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból világszerte az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta a Meló-Diák Hálózattal együttműködve biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre. Táborainkat rendszeresen látogatjuk mi is, mind az amerikai és mind a budapesti irodából!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Céges partnereink jobbnál jobb lehetőségekkel várnak Téged is novemberben! Próbainterjú, céglátogatás, nyílt nap vagy gyakornoki ajánlat iránt érdeklődsz? Akkor ne felejts el beleolvasni az októberi hírlevélbe!

honlapra_3._5

Frissdiplomás lehetőségek, csak Neked! Az ország legjobb cégeinek programjait válogattuk össze, ügyelve a sokszínűségre. Ha közel vagy a diplomázáshoz, ha fejlesztenéd magad, ha szeretnéd a tudásodat valós projektekbe fektetni, itt az idő - vágj bele! Ne csüggedj, ha épp nincs jelentkezési időszak - mentsd el későbbre!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3