givaudan_fejlec

Logisztikai gyakornok - Givaudan

Gyakornokként multinacionális környezetben lesz lehetőséged tapasztalatot szerezni. Támogatni fogod a Raktár és Kiszállítás osztályokat minden a részlegre vonatkozó kérdésben.

Ebben a pozícióban a főbb feladataid:


• Részese leszel a logisztika és a raktár működésének szervezésében, a raktárvezető, műszakvezető, SAP adminisztrátor munkáját támogatod.

• Megismered és megérted az élelmiszeripari gyártási folyamatokat és technológiákat, részt veszel a gyártási tervek elkészítésében

• Megtanulod és alkalmazod a LEAN rendsze-rünket, részt veszel a fejlesztésében.

• Megismered és támogatod az ellátási rendszert, technológiát.

• Kimutatások készítésével segíted az osztályt.

• Felkészülsz a lehetséges következő karrier lépésedre.


Te?


Szeretnél fejlődni és hatással lenni a saját környezetedre? Szeretnél egy olyan kultúrában fejlődni, ahol egy kreatív csapat környezetben tudod kifejezni magad? Szeretnél ugyanolyan szenvedélyes csapattal együttműködni és tanulni, mint amilyen te is vagy? Akkor gyere és csatlakozz hozzánk – légy hatással a környezetedre!


A szakmai profilod tartalmazza:


• Befejezett vagy folyamatban lévő logisztikai / élelmiszermérnök / közgazdász / vagy egyéb releváns reál tanulmányok Bsc vagy Msc képzés-ben

• Kommunikációs szintű angol nyelvtudás (napi szinten szükséges szóban és írásban)

• Jó problémamegoldó és kommunikációs készség

• Felhasználó szintű számítógépes ismeretek (MS office, SAP előnyt jelent)

• Jó kommunikációs és probléma megoldó készség


A Givaudannál hozzájárulsz azokhoz a nagyszerű ízekhez és illatokhoz, amelyek megérintik az emberek életét.

Inspiráló csapatmunka-kultúrában dolgozol – amelyben kibontakozhatsz, együttműködhetsz különböző szakterületekről, régiókból és üzletágakból érkező más tehetséges és lelkes emberekkel, illetve tanulhatsz tőlük.

Csatlakozz hozzánk és légy hatással saját világodra A sokszínűség elősegíti az innovációt és szorosabb kapcsolatokat hoz létre munkavállalóinkkal, vevőinkkel és partnereinkkel.

A Givaudan magáénak vallja a sokszínűséget és elkötelezett egy olyan befogadó környezet létre-hozása iránt, amelyben mindenki hatással van világunkra.


Bővebb információ: www.givaudan.com/careers

Friss hírek

Friss hírek RSS

honlapra_3._6

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból világszerte az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta a Meló-Diák Hálózattal együttműködve biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre. Táborainkat rendszeresen látogatjuk mi is, mind az amerikai és mind a budapesti irodából!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Céges partnereink jobbnál jobb lehetőségekkel várnak Téged is novemberben! Próbainterjú, céglátogatás, nyílt nap vagy gyakornoki ajánlat iránt érdeklődsz? Akkor ne felejts el beleolvasni az októberi hírlevélbe!

honlapra_3._5

Frissdiplomás lehetőségek, csak Neked! Az ország legjobb cégeinek programjait válogattuk össze, ügyelve a sokszínűségre. Ha közel vagy a diplomázáshoz, ha fejlesztenéd magad, ha szeretnéd a tudásodat valós projektekbe fektetni, itt az idő - vágj bele! Ne csüggedj, ha épp nincs jelentkezési időszak - mentsd el későbbre!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3