Nevtelen_terv_3

HR adminisztrátor és kvantitatív kockázat elemző - Morgan Stanley

A Morgan Stanley HR adminisztrátor és kvantitatív kockázat elemző gyakornoki programokat hirdet Budapesten.

The Morgan Stanley announces human resources off-cycle and risk management off-cycle interships in Budapest.

Kvantitatív kockázat elemző gyakornoki program – Budapest


A szakmai gyakorlat alatt betekintést nyerhetsz egy globális piacvezető pénzügyi vállalat kockázatelemzési és -kezelési folyamataiba. Rugalmas munkavégzés keretében heti 20-40 órában dolgozhatsz a Risk Analytics vagy Model Risk Management csapatunk tagjaként.


Amit kínálunk:


• Támogató, nemzetközi csapatot

• Folyamatos fejlődési és képzési lehetőséget

• A vállalat illetve a budapesti iroda sikeres működésében valamint céges eseményein való részvételt

• Lehetőséget a szerződéshosszabbításra, diplomázást követően pedig teljes állásban csatlakozásra


Feladataid:


• A vállalat piaci kockázati modelljeinek kidolgozásában, fenntartásában és ellenőrzésében való részvétel

• Módszertani fejlesztések támogatása elemzések, érzékenységi vizsgálatok készítésével valamint a modellek viselkedésének vizsgálatával és visszamérésekkel

• Portfólió-elemzés különböző modellek segítségével (hitelkeret megállapítása, veszteségtartalék stb.)

• A vállalat által használt árazási vagy kockázati modellek független felülvizsgálata


Elvárások:


• Folyamatban lévő tanulmányaid vannak (B.Sc./M.Sc./Phd) pénzügyi, gazdasági, matematika, fizika vagy hasonló területen

• Folyékonyan kommunikálsz angolul szóban és írásban

• Kvantitatív háttér, jó elemző és numerikus készség

• Jó statisztikai, valószínűségszámítási készség. Hipotézisvizsgálati, regresszió- és diszkriminancia-elemzési ismeretek előnyt jelentenek


Jelentkezés:


Ha érdeklődsz a fentebbi pozíció iránt, ezen a linken tudsz jelentkezni angol nyelvű önéletrajzod beküldésével.


Rólunk:


A Morgan Stanley a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltató cége, amely teljeskörű és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek befektetési, banki, értékpapír-kereskedelmi és befektetés-menedzsment területen.

A Morgan Stanley budapesti irodája 2006-ban egy 30 fős matematikai

modellező részleggel nyitotta meg kapuit, és az elmúlt tizenöt évben a Morgan Stanley globális hálózatának fontos, mintegy 2000 kiváló szakembert foglalkoztató technológiai és analitikai központjává vált. A munkatársak közel fele informatikával – főként a bank működéséhez szükséges infrastruktúra- és alkalmazásfejlesztéssel – foglalkozik, de jelentős a pénzügyi, kockázatelemző, matematikai modellező, valamint az operációs és a jogi dokumentációs részlegeken dolgozók száma is.


A munkavégzés feltételeinek rugalmasságával kapcsolatos kérdésekkel fordulj bátran HR-es kollégáinkhoz. A Morgan Stanley-nél fontosnak tartjuk, hogy a megfelelő rugalmasság biztostásával dolgozóinknak nagyobb szabadságot adjunk.


A Morgan Stanley elkötelezetten alkalmazza az egyenlő bánásmód elvét. Célunk, hogy támogató és befogadó munkakörnyezetet teremtsünk, amelyben mindenki a lehető legjobban tud dolgozni. Kollégáink változatos háttérrel és tapasztalatokkal érkeznek hozzánk, ami sokszínűségünk alapját adja. Ennek fenntartására figyelmet fordítunk a toborzás, a karrierfejlesztés és a munkahelyi környezet aktív alakítása során.HR Administration Intern - Budapest


During this internship you will have a chance to gain insight into the HR function of a top financial Firm. You will be placed in the HR Solutions team and can work in a flexible work arrangement, 30-40 hours per week.


We offer:


• A competitive compensation and benefits package

• A supportive and vibrant multinational environment in an inspiring HR team

• Opportunity to shape our Budapest office

• Continuous development opportunities


You will:


• Support the HR Solutions team on diverse projects and assignments

• Provide administrative support to employees

• Handling day-to-day employee queries

• Preparing regular and ad-hoc HR reports


You have:


• Ongoing Bachelor or Master studies

• Fluency in English and Hungarian, both verbal and written

• Attention to detail and organizational abilities

• Team-player attitude


Application:


If you are interested in any of the above opportunities, please apply here by submitting your English CV.

Although application deadlines are in place, candidates are advised to apply early as we recruit on an ongoing basis.


About us:


Morgan Stanley is a global financial services firm and a market leader in investment banking, securities, investment management and wealth management services.


At Morgan Stanley Budapest, we are shaping the future of our global business and contributing to our local community. Our team works across numerous areas, including Technology, Mathematical Modeling, Finance, Risk Management, Operations and Data & Analytics from our new state-of-the-art offices near the Danube and our City Gate office in the heart of the city center.


Interested in flexible working opportunities? Morgan Stanley empowers employees to have greater freedom of choice through flexible working arrangements. Speak to our recruitment team to find out more.


Morgan Stanley is an equal opportunities employer. We work to provide a supportive and inclusive environment where all individuals can maximize their full potential. Our skilled and creative workforce is comprised of individuals drawn from a broad cross section of the global communities in which we operate and who reflect a variety of backgrounds, talents, perspectives, and experiences. Our strong commitment to a culture of inclusion is evident through our constant focus on recruiting, developing, and advancing individuals based on their skills and talents.

Friss hírek

Friss hírek RSS

honlapra_3._6

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból világszerte az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta a Meló-Diák Hálózattal együttműködve biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre. Táborainkat rendszeresen látogatjuk mi is, mind az amerikai és mind a budapesti irodából!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Céges partnereink jobbnál jobb lehetőségekkel várnak Téged is novemberben! Próbainterjú, céglátogatás, nyílt nap vagy gyakornoki ajánlat iránt érdeklődsz? Akkor ne felejts el beleolvasni az októberi hírlevélbe!

honlapra_3._5

Frissdiplomás lehetőségek, csak Neked! Az ország legjobb cégeinek programjait válogattuk össze, ügyelve a sokszínűségre. Ha közel vagy a diplomázáshoz, ha fejlesztenéd magad, ha szeretnéd a tudásodat valós projektekbe fektetni, itt az idő - vágj bele! Ne csüggedj, ha épp nincs jelentkezési időszak - mentsd el későbbre!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3