educatio2011

Több ezer látogató az SZTE standjánál az Educatio 2011 kiállításon

A Papp László Budapest Sportarénában a hazai felsőoktatás szereplőinek két napos seregszemléjén több mint 80 napsárga pólóba öltözött szegedi hallgató, oktató és munkatárs fogadta a több ezer érdeklődő diákot.

Az SZTE 72m2-es standján a továbbtanulás előtt állók megismerkedhettek az egyetem 12 karának képzési kínálatával, a tájékozódás mellett pályaorientációs tesztet is kitölthettek, ingyenes fogászati szűrést vehettek igénybe és olyan ajándékokhoz juthattak, mint az SZTE logóval ellátott ceruza és teafilter vagy a Természettudományi és Informatikai Kar hallgatói által osztott ugróbab.

A Szegedi Tudományegyetem kiállításon tapasztalt sikerét mi sem mutatja jobban, mint hogy az SZTE Felvételi 2011 kiadvány 3000 példánya valamint a Szegedi Egyetem című lap felvételi különszámának összes példánya elfogyott a rendezvény ideje alatt.

Külön öröm számunkra, hogy az Edupress hírügynökség által kiosztott Kreatív stand díjat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Kara nyerte el, ahol az érdeklődők fogat húzhattak, vagy tömhettek a, illetve teljes fogászati kivizsgálást is kérhettek.

 


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Juhasz_AnnaJuhász Anna - MGK, mezőgazdasági mérnök

Számomra egyértelmű volt már a középiskolában, hogy az MGK-n biztosan szép jövő vár rám. Sok jót hallottam ismerősöktől, de most, hogy a hallgatója lehetek ennek a karnak, én is sok maradandó élményt továbbíthatok érettségizős barátaimnak. Az órákon tanultakat az otthoni családi gazdaságban bátran kamatoztathatom. Szuper külföldi lehetőségek, gyakorlatias oktatás, és nem utolsósorban a családias légkör, amit nagyon szeretek. Ez elsősorban abban nyilvánul meg, hogy kiváló a tanár-diák kapcsolat.




Kocsis_Bernadett_felveteliKocsis Bernadett - BTK, szociológia

Nagyon szeretem Szegedet, hallgatókkal teli, pezsgő egyetemi város. A képzéssel is elégedett vagyok, különösen azért, mert számos gyakorlati helyet biztosít az egyetem a hallgatóknak –nemcsak szociológia szakon. Szeretem, hogy olyan sokféle testnevelés kurzus közül lehet választani, így az is megtalálja a számára kedvező sportágat, aki a labdajátékokat szereti, de az is, aki inkább az extrém mozgásformákat kedveli.


További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *