uvegteto

Doktori Képzések Nyílt Napja a Szegedi Tudományegyetemen

A Szegedi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzata és Doktori Intézete idén először hagyományteremtő jelleggel rendezi meg az SZTE Doktori Képzések Nyílt Napja rendezvényét 2022. április 13-án, szerdán a Rektori Hivatal Dugonics téri épületében.

Az SZTE Doktori Képzések Nyílt Napjára 2022. április 13-án 9 és 13 óra között várják az érdeklődőket a Rektori Hivatal aulájában valamint 5-ös termében.

Részletes program:

9:00 Megnyitó, Rektorhelyettesi köszöntő

9:15–11:00 SZTE Tudományterületek bemutatkozása

11:00–11:15 SZTE Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság

11:15-11:30 NKFIH

11:30-11:45 Hallgatói mobilitási lehetőségek

11:45-12:00 Doktoranduszok Országos Szövetsége bemutatkozása

12:00-12:45 PhD fokozattal az iparban – végzett hallgatók beszámolói a Rektori Hivatal aulájában ezzel párhuzamosan a doktori iskolák képviselői szolgálnak személyre szabott információkkal a doktori képzés iránt érdeklődő hallgatóknak.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni erre a linkre kattintva lehet: https://forms.gle/tfWSpTMKjGkVM18W6

 

SZTEinfo


esza_felso

Számold ki a pontjaid!Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


Fűrész ZsófiaFűrész Zsófia – ÁOK – orvos

Szeged rengeteg lehetőséget nyújt a diákoknak egyaránt a szórakozás, kultúra, és a munkavállalás terén is. Annak ellenére, hogy vidéki egyetem, az oktatás színvonala eléri a pesti egyetemekét, sőt szerintem még túl is szárnyalja azokat. Nagyon szeretek itt tanulni, nagyon szeretem, hogy ilyen nyugis, barátságos maga a város is.


Honti_Szilard_felveteliHonti Szilárd - JGYPK, testnevelő-edző

Világéletemben sportoltam, ezért fontos volt számomra, hogy segíthessem a diákokat már fiatal korukban az egészségesebb életmód felé orientálni. Ehhez nagyon komoly támogatást nyújtanak a szakmailag felkészült tanárok és a sokrétű képzés, hiszen a tanulmányok alatt minden sportba betekintést kapok. Mindenki, aki szereti a sportot és valóban ezzel akar foglalkozni később, itt megtalálja a számításait. Csak ajánlani tudom mind az egyetemet, mind pedig a szakot a fiatalabbaknak.


További hallgatói vélemények >>>