OKF_25_elmarad

Elmarad a 25. Őszi Kulturális Fesztivál

Figyelembe véve a közegészségügyi szempontokat és a 2020. szeptember 1-jén életbe lépett ágazati ajánlást, a Szegedi Tudományegyetem 25. Őszi Kulturális Fesztiválja elmarad.

A Szegedi Tudományegyetem, a társadalmi felelősségvállalás jegyében, kiemelt figyelmet fordít a koronavírus-járvány terjedésének megelőzésére, ezért az intézmény működése során is törekednek a zárt térben való, tömeges, hosszabb tartózkodás elkerülésére, és a kontaktok számának csökkentésére.


Fentiekre tekintettel és figyelembe véve a közegészségügyi szempontokat, valamint a 2020. szeptember 1-jén életbe lépett ágazati ajánlást, a Szegedi Tudományegyetem 25. Őszi Kulturális Fesztiválja sajnálatos módon elmarad.


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


FelsoDorottyaFelső Dorottya- SZTE-BBMK

A zenei oktatás miatt jöttem Szegedre. Már középiskolásként is itt tanultam a SZTE Vántus István Gyakorló Zeneművészeti Szakgimnáziumban és nagyon megszerettem Szegedet. Egyértelmű volt, hogy a Szegedi Tudományegyetemet választom. A zongoratanárnőmmel már majdnem 10 éve dolgozunk együtt. Az ő személye szakmailag és emberileg is meghatározó számomra. Szeged az otthonommá vált, hisz minden barátom itt él és sok emlék köt ide.



Tóth EnikőTóth Enikő – ÁOK – orvos

Szeretem Szegedet, nagyon barátságosak az emberek. A TIK-ben jó tanulni, ugyanis a hatalmas babzsákok, a klíma és a jó internet miatt kényelmesen lehet itt eltölteni a hosszú órákat. Szerintem nagyon színvonalas a képzésünk is, és egy versenyképes diplomát fogunk kapni. Élvezzük, hogy gyakorlatias az oktatás.





További hallgatói vélemények >>>