Speciális kurzus diszlexiás hallgatóknak

Szeptember 28-ig még jelentkezhetsz az Építs versenyelőnyt a diszlexiából! kurzusra. A cél a saját értékeid, képességeid felfedezése és versenyelőnnyé alakítása, a diszlexia, diszgráfia és diszkalkulia pedig egy adottság ehhez, amiből előnyt is kovácsolhatsz.

Az „Építs versenyelőnyt a diszlexiából!” kurzuson egy olyan kipróbált programra hívunk meg, ahol a fókuszban Te vagy! A képzés a kihívások kezeléséhez, céljaid eléréséhez adhat fókuszokat, megerősítő visszajelzéseket, támogató közösséget és személyre szabott megoldásokat. Akkor is érdemes jelezni a részvételi szándékodat, ha nincsen a diszlexiáról, diszgráfiáról vagy diszkalkuliáról papírod és nem veszel igénybe egyéb kedvezményeket.
A csoport kéthetente fog találkozni, csütörtökönként 12:15- 15:45.ig, szeptember 21-től, összesen 6 alkalommal. A kurzusra szeptember 28-ig még jelentkezhetsz a Neptunban, a XA0021-ÉpVelőnyt kurzus felvételével.

Kérdésekkel és további információkért az Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ munkatársához fordulhatsz: Nagy Katalin, szte.eselyiroda@sansz.hu


SZTEinfo


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Kocsis_Bernadett_felveteliKocsis Bernadett - BTK, szociológia

Nagyon szeretem Szegedet, hallgatókkal teli, pezsgő egyetemi város. A képzéssel is elégedett vagyok, különösen azért, mert számos gyakorlati helyet biztosít az egyetem a hallgatóknak –nemcsak szociológia szakon. Szeretem, hogy olyan sokféle testnevelés kurzus közül lehet választani, így az is megtalálja a számára kedvező sportágat, aki a labdajátékokat szereti, de az is, aki inkább az extrém mozgásformákat kedveli.



Mango_MagdolnaMangó Magdolna - ÁJTK jogász

A képzéssel kapcsolatban eddig csak pozitív tapasztalataim vannak. A tanárok korrektek, bár vannak nehéz tantárgyak, de végig lehet vinni. Szeged nagyon jó hely, a közelsége miatt is ide akartam jönni, valamint azért, mert sok ismerősöm járt ide, ők is ajánlották. Mindig is jogász akartam lenni, és úgy érzem, hogy a szegedi ÁJTK megfelelő hely erre.



További hallgatói vélemények >>>