Éjszakai kalandtúra a Füvészkertben a Múzeumok Éjszakáján

A hagyományokhoz híven idén is éjszakai kalandtúrára várnak minden érdeklődőt június 24-én, szombaton 20 órától az SZTE Füvészkertbe.

A vállalkozó szelleműeknek térkép és zseblámpa segítségével a sötétben tájékozódva kell megtalálniuk a kert különböző pontján elrejtett állomáshelyeket.


Az éj sötétjében a hely szelleméhez igazodva a növény- és állatvilág képviselőit helyezik egy kicsit más megvilágításba és ezúttal a Móra Ferenc Múzeum programjához is kapcsolódnak.


Ízelítőül:

  • Páratlanul szép – egyedi növénymotívumok hímzése a szegedi papucson
  • Magolás- teszteld a memóriád
  • A természet árulkodó hangjai
  • Álomhozó növények
  • Gyümölcsös ételek

A program belépőjeggyel látogatható! További információ: SZTE Füvészkert


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


kartali_tunde_felveteliKartali Tünde - TTIK, biológia PhD

Újvidéken, szerb nyelven fejeztem be a mesterképzést. De mindig is szerettem volna az anyanyelvemen továbbtanulni, mikrobiológiával foglalkozni. Ezért jelentkeztem az SZTE Biológia Doktori Iskolájába. Szegedet mindig is szerettem. Régóta tisztában vagyok azzal is, hogy az itteni egyetem minőségi képzést biztosít, az SZTE Mikrobiológiai Tanszékéről csak jót hallottam. Ezért választottam a Szegedi Tudományegyetem doktori képzését.





Juhasz_AnnaJuhász Anna - MGK, mezőgazdasági mérnök

Számomra egyértelmű volt már a középiskolában, hogy az MGK-n biztosan szép jövő vár rám. Sok jót hallottam ismerősöktől, de most, hogy a hallgatója lehetek ennek a karnak, én is sok maradandó élményt továbbíthatok érettségizős barátaimnak. Az órákon tanultakat az otthoni családi gazdaságban bátran kamatoztathatom. Szuper külföldi lehetőségek, gyakorlatias oktatás, és nem utolsósorban a családias légkör, amit nagyon szeretek. Ez elsősorban abban nyilvánul meg, hogy kiváló a tanár-diák kapcsolat.



További hallgatói vélemények >>>