szte_cover_facebook_online_szuloi

Online szülői értekezletet tart a Szegedi Tudományegyetem

2020. június 6-án, szombaton 10 órától online szülői értekezletet tartanak a Szegedi Tudományegyetemen. Az érdeklődő középiskolások, tanáraik és szüleik mindent megtudhatnak a felvételivel kapcsolatos teendőkről, az SZTE képzéseiről, az intézmény nyújtotta lehetőségekről és arról, hogy miért érdemes a Szegedi Tudományegyetemet választani.

Az online fórumon szó lesz a sorrendmódosítással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról, a Szegedi Tudományegyetem nyújtotta ösztöndíjakról, nyelvtanulási-, sportolási-, esélyegyenlőségi-, szabadidős-, tehetséggondozási- és karrier lehetőségekről, valamint az SZTE nemzetközi ösztöndíjairól. Érdemes ellátogatni az SZTE online eseményére, hiszen a program az általános tájékozódás mellett lehetőséget biztosít az egyetem képzési kínálatának megismerésére is.

 



esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták

Csaszar_Dorina-kicsiCsászár Dorina – BTK, kommunikáció-és médiatudomány MA

Szegediként evidens választás volt a Szegedi Tudományegyetem, mivel erősen kötődök a városhoz. Itt él a családom, a barátaim, a párom. Nem mellesleg az SZTE-nek olyan hírneve, képzési kínálata van, ami miatt megéri ide jelentkezni. Számomra itt van a legjobb specializáció a Kommunikáció-és médiatudomány szakon a többi egyetemhez képest, ezért is választottam az SZTE-t.


Linka_KrisztinaLinka Krisztina - TTIK, földrajz

Hogy miért pont Szegedet választottam? Tudom, hogy a Szegedi Tudományegyetem elég jó hírű nemcsak országos, hanem nemzetközi szinten is. Emellett nagyon sok ismerősöm ezt az egyetemet választotta, és szerettem volna a közelükben maradni. Földrajzszakosként fontosak voltak számomra a város természeti kincsei: a Tisza és a határtalan Alföld. A szülővárosomban, Baján szintén van egy folyó, számomra nagyon fontos, hogy a város víz mellett legyen. A szakomon természettudományokat és társadalomtudományokat tanulok, mindkettőt szeretem, de majd a természettudományok irányába szeretnék specializálódni.



További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *